Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014

ανακοίνωση του ΕΜΕΙΣ για την εκδήλωση για το θέμα των απορριμμάτων (7.12 16.00)

Σύμφωνα με την πρόσκληση,

Φίλοι   των   ΕΜΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη στις 3-12-2014 συνεδρίασε η Διοικούσα επιτροπή και συζήτησε το θέμα της Διαχείρισης Απορριμμάτων της Σαντορίνης, με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνει ο σύλλογος “Μεγαλοχωριτών” στο Οινοποιείο του Μπουτάρη, την Κυριακή 7-12-2014, στις 4μ.μ. για το ζήτημα αυτό.

Αποφασίσαμε να έχουμε ως Δημοτική παράταξη αντιπροσωπευτική παρουσία, για να ενημερωθούμε από πλευράς των θιγομένων πολιτών.

Στην ημερίδα έχει προσκληθεί να μιλήσει ο περιβαλλοντολόγος του ΣΥΡΙΖΑ, και να ενημερώσει για τη θέση του κόμματος γύρω από τη διαχείριση των απορριμμάτων.    

Όσοι από σας βρίσκεστε στο νησί, καλό θα ήταν να δηλώσετε παρών την Κυριακή στο Οινοποιείο του Μπουτάρη, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά.

Έχετε υπ’ όψιν σας ότι ύστερα από ραντεβού που είχαμε με τον Δήμαρχο, μας ενημέρωσε για τη πορεία υλοποίησης της μελέτης, που έχει εκπονήσει ο Δήμος, με επιλογή χωροθέτησης  του ΧΥΤΥ στη περιοχή της καλντέρας του Μεγαλοχωρίου. Ο Δήμαρχος επιμένει στην υλοποίηση αυτής της μελέτης, καθώς στις 31 Δεκεμβρίου του 2014 η χωματερή στο Αλωνάκι, πρέπει να κλείσει, διαφορετικά ο Δήμος θα επιβαρυνθεί με υπέρογκα πρόστιμα.


Η   Διοικούσα   Επιτροπή   των   ΕΜΕΙΣ