Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014

ΕΜΕΙΣ: ΣΕ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι υποψίες ότι η κωλυσιεργία για το αν θα ανοίξει ή όχι το Νοσοκομείο, κρύβει σκοπιμότητα. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να περάσουν τα σχέδια της συγκυβέρνησης, με χειρότερο το σενάριο της ιδιωτικοποίησης του.

Με τα σχέδια αυτά άλλωστε σχετίζεται κατά τη γνώμη μας και η καθυστέρηση σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.

Η Δημοτική Παράταξη ΕΜΕΙΣ, πιστεύουμε πως το ισχυρότερο όπλο άσκησης πίεσης προς τη κυβέρνηση για να ανοίξει το Νοσοκομείο με Δημόσιο χαρακτήρα, είναι να κινητοποιηθεί ο λαός της Σαντορίνης. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουμε διαπιστώσει ότι αυτό είναι στις προθέσεις και των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων.

Με τη σημερινή μας ανακοίνωση καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, όλοι μαζί να συγκροτήσουμε Επιτροπή αγώνα με μοναδικό στόχο του τη κινητοποίηση του κόσμου της Σαντορίνης. Άλλωστε αυτός είναι ο αρμοδιότερος να έχει τον τελευταίο λόγο.

Ξεκαθαρίζουμε. Αν δεν συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν έχουμε απάντηση από τις Δημοτικές Παρατάξεις στο ανοιχτό μας κάλεσμα, εμείς θα προχωρήσουμε έστω και μόνοι μας σε κινητοποιήσεις.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο.
Το Νοσοκομείο πρέπει να ανοίξει το συντομότερο και μόνο με Δημόσιο χαρακτήρα.