Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης - επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων από την Κορέα στην Σαντορίνη – συμπληρωματικά θέματα Γ.Σ. (26.10)

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της,

Εν αναμονή της πραγματοποίησης της δεύτερης επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ξ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26.10.2014 στις 11.00 στο ξενοδοχείο «Δαίδαλος» στα Φηρά, με θέματα για τα οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει και τα οποία μπορείτε να δείτε στην σελίδα : http://santorinihoteliers.blogspot.gr/
θα θέλαμε παράλληλα να σας ενημερώσουμε για δύο επιπλέον θέματα που θα τεθούν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τα οποία προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

Το πρώτο αφορά ενημέρωση για την επίσκεψη στην Σαντορίνη στις 22 Οκτωβρίου 2014 τουριστικών πρακτόρων από την Κορέα στο πλαίσιο Familiarization Trip που διοργάνωσε η εταιρία Turkish Airlines.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των παραπάνω επαφών, θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση για το πώς οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους Κορεάτες πράκτορες στο ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας.


Το δεύτερο θέμα αφορά σε μια σύντομη παρουσίαση γνωριμίας της εταιρίας SpickandSpan, θυγατρικής της COCO-MAT, η οποία καινοτομεί παρέχοντας  υπηρεσίες leasing ιματισμού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε συνεργαζόμενους ξενοδόχους.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη των Κορεατών πρακτόρων στην Σαντορίνη και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία SpickandSpan. 


Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης,
Το Δ.Σ.


Επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων από την Κορέα στην Σαντορίνη στο πλαίσιο Familiarization Trip που διοργάνωσε η εταιρία Turkish Airlines

Σαντορίνη, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2014

Στην Σαντορίνη βρέθηκαν για δύο μέρες, στις 20 και 21 Οκτωβρίου, τουριστικοί πράκτορες VIP από την Κορέα, στο πλαίσιο του Familiarization Trip που διοργάνωσε η εταιρία Turkish Airlines σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο ''Τhe Travel Company'', το ξενοδοχείο ''Mystique" και την εταιρεία digital marketing Life Think.

Η αποστολή περιηγήθηκε στην Σαντορίνη  με στόχο οι  9 πράκτορες VIP από την Κορέα και 4 άτομα από την Turkish Airlineς με την εταιρεία Life Think  καιThe Travel Company, να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και να επιθεωρήσουν κάποια από τα πολλά και αξιόλογα ξενοδοχεία.

Στο πλαίσιο της γνωριμίας των Κορεατών VIP πρακτόρων με το νησί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γραμματέα Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης  κο Πατηνιώτη Ανδρέα  όπου τέθηκαν θέματα όπως σύνδεση Σαντορίνης- Μυκόνου με την βοήθεια της Turkish Airlines, σύνδεση Σαντορίνης με απευθείας  πτήσεις από Istanbul  άλλα  συνομίλησαν και  για διάφορα θέματα που αφορούν στον τουρισμό και έλαβαν αναμνηστικά δώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν σε ανάλογο ταξίδι οι Γενικοί Διευθυντές των VIP τουριστικών γραφείων της Κορέας, καθώς και η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines Αθήνας Gulay Ozturk.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που προσφέρθηκε από το εστιατόριο Ελιά του ξενοδοχείου Petit Palace Suites μέλος του ομίλου Caldera collection o γραμματέα Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης  κος  Πατηνιώτης Ανδρέας   παρουσίασε σύντομα το ιστορικό του νησιού και τις  δυνατότητες του. Στο δείπνο παραβρέθηκαν  , 10 πράκτορες VIP από την Κορέα και 4 άτομα από την Turkish Airlines και τα τουριστικά γραφεία Life Think Travel καιThe Travel Company, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Caldera Collection αλλά και η υπεύθυνη πωλήσεων  του ξενοδοχείου Μystique.

Στην υλοποίηση της δράσης συνέβαλαν πολλοί τοπικοί παράγοντες και επιχειρήσεις, ο Δήμος Σαντορίνης ο οποίος παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο Άπειρον , η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης  παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο Ελιά, διαμονή στο Mystique και στο Canaves ,  τo Petit Palace , Canaves Cruises  και το Travel Company Αθηνών.