Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

η κοπή της πίτας στο Μεγαλοχώρι

Στα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της τελευταίας τριετίας στο Δημοτικό διαμέρισμα του Μεγαλοχωρίου αναφέρθηκε η πρόεδρος του διαμερίσματος κ. Πιτσικάλη κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της πίτας στον οικισμό.

Στην σύντομη ομιλία της, η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δήμο Θήρας καθώς και την διοίκηση του “ιδρύματος τελεφερίκ” για την υποστήριξη και την συνεργασία τους σε ότι αφορά την πορεία και ολοκλήρωση των έργων που πραγματοποιήθηκαν στο Μεγαλοχώρι.

Σε ότι αφορά τα έργα, η πρόεδρος του διαμερίσματος αναφέρθηκε στην εν εξελίξει υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ που γίνεται στο Μεγαλοχώρι και που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες, ως αποτέλεσμα των αντισταθμιστικών μέτρων και επιλογών της Επιχείρησης για τις εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση που έγιναν στην Σαντορίνη τον Αύγουστο του 2013, καθώς και στην μελέτη κόστους 7.000 που προετοίμασε ο Δήμος γι αυτόν το σκοπό.

Η κ. Πιτσικάλη αναφέρθηκε επίσης στο έργο της πλακόστρωσης του κεντρικού δρόμου του οικισμού που θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση των εργασιών των συνεργείων της ΔΕΗ, η δημοπράτηση του οποίου θα γίνει στις αρχές Μαρτίου.

Η πρόεδρος του διαμερίσματος αναφέρθηκε επίσης στην επισκευή της παιδικής χαράς, στην συντήρηση του γηπέδου μπάσκετ, στην συντήρηση των κτηρίων και στην αλλαγή του καλοριφέρ του δημοτικού σχολείου, στην επισκευή του κτηρίου του νηπιαγωγείου, στην διαμόρφωση του γηπέδου, στην δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης σε χώρο του γηπέδου, στην συντήρηση των αποδυτηρίων του γηπέδου, καθώς και σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι στο χωριό.