Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014

στήριξη της ΔΗΜΑΡ στον υποψήφιο δήμαρχο Σαντορίνης κ. Χάλαρη

Την υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Χάλαρη για τον Δήμο Θήρας ανακοίνωσε η ΔΗΜΑΡ μετά και την συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής που έγινε την Τρίτη 18.2.

Στις πρώτες υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας κατέληξε η ΔΗΜΑΡ η οποία στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που έγινε την Τρίτη συζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα βασικά σημεία της συμφωνίας με προσωπικότητες και κινήσεις για τη συγκρότηση του λεγόμενου «τρίτου πόλου».

Για τις περιφέρειες η ΔΗΜΑΡ αναμένεται να στηρίξει:
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης την υποψηφιότητα του μέλους της ΚΕ Βασίλη Τραϊφόρου. Στην Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου την  υποψηφιότητα του πανεπιστημιακού Γιάννη Σπηλάνη Στην Ήπειρο το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ  Γ. Ζάψας Στην Περιφέρεια  Κρήτης τον προηγούμενο επικεφαλή του συνδυασμού, Αν. Ανηψητάκη. Στην  περιφέρεια Πελοποννήσου, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης. Στην Στερεά Ελλάδα υποχωρεί η υποψηφιότητα του βουλευτή Δ. Αναγνωστάκη και προβάλλεται η υποψηφιότητα του Κ. Χαϊνά. Το μέλος της Ε.Ε. Ντόρα Τσικαρδάνη θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο για την Δυτική Μακεδονία . Στην Κεντική Μακεδονία  αναμένεται η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Μάρκου Μπόλαρη για να δηλώσει την στήριξή της η ΔΗΜΑΡ.

Σε ότι αφορά τον Δήμο Θήρας ανακοινώθηκε η υποστήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γ. Χάλαρη.