Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014

οι πρώτοι 5 για τον συνδυασμό "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού,

Στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων υποψηφίων προχώρησε σήμερα ο συνδυασμός "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" του Γιώργου Χάλαρη, ολοκληρώνοντας τον έναν πρώτο κύκλο επαφών για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου του.

Πρόκειται για τα πρώτα 5 ονόματα οι οποίοι είναι γνωστοί συμπολίτες μας που ασχολούνται με τα κοινά του Τόπου, ενώ παλιότερα είχαν αναπτύξει δράσεις, είτε από διάφορες θέσεις που κατείχαν, είτε είχαν εκφραστεί ανοιχτά σε τοπικά ζητήματα.

Από τον συνδυασμό έγινε γνωστό ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα ονόματα το προσεχές διάστημα, ενώ παράλληλα κατατίθενται προς συζήτηση οι προτάσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γ. Α. Χάλαρης δήλωσε ότι η δουλειά που γίνεται στη "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" είναι προσεγμένη και επιμελημένη για να γίνονται σωστά όλες οι κινήσεις, έχοντας ως κυρίαρχο σύνθημα τον ενωτικό χαρακτήρα, τόσο στην ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου όσο και του προγράμματος, που για τον συνδυασμό αποτελεί το μεγάλο εργαλείο δουλειάς.

Τα ονόματα
Τα πρώτα ονόματα που δίνονται στην δημοσιότητα είναι: του κ. Δρόσου Σπύρου, του κ. Ρούσσου Σταύρου, της κας. Εφεντάκη Φωτεινής, του κ. Σορώτου Ιωάννη και του  κ. Δακουτρού Ιάκωβου. Περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα και το βιογραφικό τους δημοσιεύονται στο website του συνδυασμού www.santorinienotikiporia.gr

Τελευταίες πληροφορίες από τον συνδυασμό λένε ότι ολοκληρώθηκαν οι Ομάδες Δουλειάς και ήδη έχει ξεκινήσει η μελέτη και ιεράρχηση των θεμάτων που θα διαβουλευθούν στην πορεία της κατάρτισης του προγράμματος. Οι Ομάδες που ξεκίνησαν συναντήσεις είναι αυτή της Υγείας, Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Λιμενικών θεμάτων.