Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στην World Travel Market στο Λονδίνο (4-7.11)

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της,

Το παρόν της στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο το διάστημα 4 με 7 Νοεμβρίου 2013, θα δώσει η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της κ. Μανώλη Καραμολέγκο, τον γενικό γραμματέα της κ. Ανδρέα Πατηνιώτη και το μέλος της κ. Θωμά Γιαννή.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης υποστηρίζοντας την επιλογή του Υπουργείου Τουρισμού να έχει το πρόγραμμα «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη» του Δήμου Θήρας, κυρίαρχη θέση στο περίπτερό του στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market,  μέσω των εκπροσώπων και μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου που θα βρεθούν στην έκθεση, θα παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στην οργανωμένη προβολή του προγράμματος αλλά και της Σαντορίνης.

Με απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού, η δράση «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη» που υλοποιεί ο Δήμος Θήρας, θα προβληθεί σε ειδικό περίπτερο στους χώρους της World Travel Market ενώ θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως παρουσίαση και προσφορά τοπικών εδεσμάτων cooking  showsgourmet tourings - που θα υποστηρίξουν επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.

Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Σαντορίνη και θα υποστηρίξει το πρόγραμμα «2013 έτος Γαστρονομίας στην Σαντορίνη»  αποτελείται από 18 άτομα που συμμετέχουν εθελοντικά και με δικά τους έξοδα στην αποστολή. Μεταξύ των μελών της ομάδας των εθελοντών είναι και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου, (World Travel Market) που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις αρχές Νοεμβρίου, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο χώρο της παγκόσμιας τουριστικής οικονομίας, που απευθύνεται σε κοινό και επαγγελματίες, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες.