Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2013

μετά την επιτυχημένη ομιλία της στο Μπελλώνειο, ομιλίες στα σχολεία πραγματοποίησε η κ. Σωτηροπούλου

Μετά την επιτυχημένη ομιλία της στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο το απόγευμα της Κυριακής 3 Νοεμβρίου, ομιλίες στους μαθητές του Γυμνασίου και του Δημοτικού σχολείου των Φηρών πραγματοποίησε την Δευτέρα 4.11 η κ. Μαρία Αρβανίτη – Σωτηροπούλου , γιατρός, συγγραφέας, και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρίας Προστασίας του Περιβάλλοντος κατά της Πυρηνικής και Βιοχημικής απειλής με το ίδιο θέμα, «Χιροσίμα στην Φουκουσίμα».

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση της κ. Σωτηροπούλου στην σελίδα της http://mariasot.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4.html

Μετά από πρόσκληση του κ Χαράλαμπου Δαρζέντα, γυμνασιάρχου του Γυμνασίου Θήρας και της κας Άννας Γαβαλά, διευθύντριας του Δημοτικού σχολείου Θήρας έγιναν στις 4-11-2013  ενημερωτικές ομιλίες στα παιδιά του Γυμνασίου και των 2 τελευταίων τάξεων του Δημοτικού σχολείου στα Φηρά της Σαντορίνης.

Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έκαναν πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις, θέλησαν να συμβάλουν με πρωτοβουλίες τους στην προσπάθεια για την απαγόρευση των πυρηνικών και θα διατηρήσουν την επαφή για καλύτερη συνεργασία με την Ιατρική Οργάνωση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον γυμνασιάρχη κ. Δαρζέντα , την διευθύντρια κα Γαβαλά, καθώς και όλους τους κκ καθηγητές και δασκάλους, που πλαισίωσαν με προθυμία τις ενημερωτικές ομιλίες στα σχολεία του νησιού μας.