Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

Garbis goes.. Mylopotas ! (24 – 25.8)


Στην παραλία Μυλοπότας της Ίου θα ταξιδέψει τους επιβάτες του το σκάφος Γαρμπής, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Αυγούστου σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την πρώτη μέρα οι επιβάτες του σκάφους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Windsurfing που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή, ενώ την Κυριακή, την θεαματική εικονική αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου, από το σκάφος που θα πλέει σε περιοχή κοντά στο ηφαίστειο.

Ο Μυλοπότας είναι η πιο δημοφιλής παραλία της Ίου, αναγνωρισμένος ως μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ευρώπης.

Πρόκειται για μια μεγάλη σε έκταση οργανωμένη παραλία, με αρκετά beach bars και επιχειρήσεις water sports, που είναι γνωστή και δημοφιλής για την ψιλή χρυσή της άμμο και τα κρυστάλλινα καθαρά νερά της, κάτι που πιστοποιεί άλλωστε και η γαλάζια της σημαία.

Το σκάφος Γαρμπής θα σας ταξιδέψει στον Μυλοπότα το Σάββατο 24 Αυγούστου, με αναχώρηση από τον Αθηνιό στις 10.00 από τον όρμο των Φηρών στις 10.15 και από το Αμμούδι στις 10.30.
Το σκάφος έχει ώρα άφιξης στην παραλία του Μυλοπότα στις 12.00, με σκοπό οι επιβάτες του να παρακολουθήσουν τους αγώνες Windsurfing που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στην 13.00

Η αναχώρηση από Μυλοπότα θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 ενώ στις 20.15 οι επιβάτες του σκάφους θα έχουν την δυνατότητα να απολαυσουν το ηλιοβασίλεμα εν πλώ, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα της ημέρας.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου το σκάφος Γαρμπής θα ταξιδέψει και πάλι τους επιβάτες του στην παραλία Μυλοπότας της Ίου, με ώρες αναχώρησης από τα λιμάνια της Σαντορίνης, στις 12.00 από τον Αθηνιό, στις 12.15 από τον όρμο των Φηρών, και στις 12.30 από το Αμμούδι.

Η άφιξη στον Μυλοπότα θα γίνει στις 13.45 και η αναχώρηση στις 18.30 διάστημα στο οποίο οι επιβάτες του σκάφους θα έχουν την ευκαιρία να απολαυσουν το μπάνιο τους στην όμορφη παραλία.

Στις 19.45 το σκάφος θα βρίσκεται στον όρμο των Φηρών όπου οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν ελαφρά στο σκάφος, ενώ στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 21.00 το σκάφος θα προσεγγίσει το ηφαίστειο ώστε οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να απολαυσουν εν πλω κι από κοντά τα “Ηφαίστεια” , την εικονική αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου που πραγματοποιείται με την χρήση δεκάδων πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών

Για πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22860 25402