Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

εως και σήμερα Τρίτη 27.8 οι αιτήσεις συμμετοχής για το 2ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορά εργαζόμενους στους χώρους της εστίασης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπαιδευτικού οργανισμού που αναλαμβάνει την πραγματοποίηση των σεμιναρίων,

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ πρόκειται να υλοποιήσει εγκεκριμένα προγράμματα από τον ΕΦΕΤ επιπέδου-1 με εξειδικευμένους εκπαιδευτές (εγγεγραμμένους στο Μητρώο ΕΦΕΤ) διάρκειας 10 ωρών έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση του υπάρχοντος και νεοπροσλαμβανομένου προσωπικού χειριστών τροφίμων σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Το σεμινάριο αυτό αφορά επιχειρήσεις π.χ. ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κτλ. στις οποίες το προσωπικό παράγει, επεξεργάζεται, αποθηκεύει, μεταφέρει, διακινεί τρόφιμα ή ασχολείται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και τη ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν την υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με το χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στην Σαντορίνη στις αρχές Οκτωβρίου (πριν την ολοκλήρωση της τουριστικής σεζόν). Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 27-08-2013.
Παρακαλούμε για την αίτηση συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 2109029780 και στο email: nea-gnosi@nea-gnosi.gr . 

Υπεύθυνη προγράμματος ΕΦΕΤ Αϊβαλιώτη Μαρία.
Τηλ.: 2109029780