Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

η οινοποιία Μπουτάρη στηρίζει ενεργά την διεθνή εκστρατεία RepowerGreece – την πρωτοβουλία του Greek American Foundation και το φεστιβάλ «opa celebration of Greece» στο πάρκο Disney, California

Η Οινοποιία Μπουτάρη στηρίζει ενεργά τη διεθνή εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας RepowerGreece, που στόχο έχει την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας μας και επαναπροσδιορισμό της στην αντίληψη της διεθνούς κοινότητας.

Το RepowerGreece αναζητά ιστορίες από την επιχειρηματικότητα, την παιδεία και την κοινωνία που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα δεν είναι όντως οι αποτυχίες ή τα συμφέροντα λίγων, αλλά οι ικανότητες, η δημιουργικότητα και τα επιτεύγματα των πολλών.

Η Οινοποιία Μπουτάρη αντανακλά το πρόσωπο της Ελλάδας που εξελίσσεται, βρίσκει λύσεις και δημιουργεί προοπτικές.

Μπείτε στο www.repowergreece.com και διαβάστε την ιστορία μίας από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κρασιού, που ξετυλίγεται από το 1879 και αποτελεί σήμερα άξια πρέσβειρα του ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επισκεφτείτε το www.repowergreece.com, βρείτε τρόπους συμμετοχής και μοιραστείτε κι εσείς την προσπάθεια που γίνεται μέσα από το www.facebook.com/repowergreeece

Επίσης η Εταιρία Μπουτάρη είναι επίσημος χορηγός των «Ελληνικών Όσκαρ» !

Η εταιρία υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Greek American Foundation ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την προβολή και διατήρηση ελληνικού πολιτισμού στην Αμερική, και χορηγεί κρασιά στην εκδήλωση Gabby Awards 2013

Τα Gabby Awards ή αλλιώς «ελληνικά όσκαρ» είναι ένας θεσμός πολύ γνωστός στις Η.Π.Α. όπου βραβευονται διάσημοι ελληνοαμερικανοί για το έργο τους.


Τα κρασιά Μοσχοφίλερο Μπουτάρη, Νάουσα Μπουτάρη, Grand Reserve Μπουτάρη και Σαντορίνη Μπουτάρη θα προσφερθούν σε όλες τις εκδηλώσεις και τα πάρτυ που θα γίνουν στο πλαίσιο των βραβείων.

Παράλληλα, τα κρασιά Μπουτάρη θα στηρίξουν το ελληνικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο θεματικό πάρκο Disney, California με τίτλο «όπα, μια γιορτή για την Ελλάδα», “opa, a cellebration for Greece”.

Η Χριστίνα, η Μαρίνα και η Λένια Μπουτάρη θα προβάλλουν το ελληνικό κρασί σε όσους επισκεφθούν το πάρκο, παρουσιάζοντας τα κρασιά της εταιρίας στα σεμινάρια που έχουν προγραμματιστεί ειδικά για το φεστιβάλ, καθώς και σε ενα ειδικό γευμα τα πιάτα του οποίου θα επιμεληθεί η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.