Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

και η Σύρος σηκώθηκε στο Ο2!


Μεγάλες εκπλήξεις φαίνεται οτι συνεχίζει να μας προσφέρει ο νικητής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Euroleague Ολυμπιακός, μιας και λίγες ώρες μετά την σημαντική του νίκη στο Final 4 και την έρευνα απο πλευράς των δημοσιογράφων για τις καλύτερες φωτογραφίες του αγώνα και της όλης διοργάνωσης, φαίνεται οτι αποκαλύπτονται μερικά διαμάντια!
Όπως αυτή του Συριανού στην καταγωγή αθλητή Γιώργου Πρίντεζη που σήκωσε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, ενα πανό στο οποίο αναγράφονταν το νησί της καταγωγής του.

Σύμφωνα με χιλιάδες αυτήν την ώρα αναρτήσεις στο facebook, η λεζάντα που συνοδεύει την δημοφιλή φωτογραφία μας λέει οτι,

ΠΕΙΡΑΙΑΣ και ΣΥΡΟΣ, οι δύο ελληνικές πόλεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, μαζί στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ χάρη στο μεγάλο συριανό μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!

PIRAEUS and SYROS, the two Greek cities that have expressed interest for the title of European Capital of Culture 2021, together at the top of the European basketball thanks to the great basketball player of Olympiakos GEORGE PRINTEZIS!

Ενω,
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο (13.5, 16.30)  η ομάδα του «Φοίνικα» της Σύρου στην οποία ευχαριστεί τον αθλητή Γιώργο Πρίντεζη που σήκωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Σύρο στην κορυφή της Ευρώπης...

Αναλυτικά η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει...

Ο πρόεδρος Δημήτρης Παλιόπορτας και η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Συριανό αθλητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα, στο final-4 του Λονδίνου που ολοκληρώθηκε χθες.
Ο Γιώργος τίμησε και με το παραπάνω την ιδιαίτερη πατρίδα του, "ανεβάζοντάς" την στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στην κορυφή της Ευρώπης!
Καθόλη τη διάρκεια των πανηγυρισμών και της απονομής του βαρύτιμου τροπαίου δεν άφησε λεπτό από τα χέρια του το ερυθρόλευκο πανό από τη Σύρο, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι αποτελεί τον καλύτερο "πρεσβευτή" του νησιού μας στην Ευρώπη.
Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου του εύχεται ολόψυχα υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες στη συνέχεια της σπουδαίας καριέρας του. Σ' ευχαριστούμε για όλα Γιώργο!!!

Για την ενημέρωση και την πληροφορία ευχαριστούμε την υπάλληλο του Δήμου Θήρας Ευαγγελία Βουτσίνου.