Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

“Σαντορίνη - Θηρασιά Ενότητα – Αλλαγή” – ανακοίνωση σχετικά με το αίτημα του Συλλόγου Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης για την μείωση των τελών σύνδεσης της ΔΕΥΑΘ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Η Δημοτική Παράταξη Σαντορίνη-Θηρασία-Ενότητα-Αλλαγή συμφωνεί και στηρίζει το αίτημα του Συλλόγου Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης το οποίο αφορά την μείωση των τελών σύνδεσης και την εξόφληση των τελών σε δόσεις.

Ο Δήμος και η ΔΕΥΑΘ έχουν την υποχρέωση να αφουγκραστούν το αίτημα των επιχειρήσεων της Νότιας Σαντορίνης και να το ικανοποιήσουν αμέσως , καθώς για πολλά χρόνια οι επιχειρήσεις αυτές δεν απολάμβαναν όπως το υπόλοιπο νησί τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΘ, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσανάλογη μεταχείριση τους από τον Δήμο.
Η Δημοτική μας παράταξη θα υποστηρίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα των επιχειρήσεων και ζητά από την Δημοτική παράταξη του Δήμαρχου να πράξει αντίστοιχα.
Είναι ανάγκη ο Δήμος και οι επιχειρήσεις του να σταθούν δίπλα από τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες του νησιού και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην περιοχή.
Αναλυτικά τις θέσεις της παρατάξεώς μας θα αναλύσουμε όταν το θέμα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΗΡΑΣΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ