Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

μισθώσεις ακινήτων από τον Δήμο Θήρας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Ο Δήμος Θήρας θα προβεί σε μειοδοτική δημοπρασία  μίσθωσης ακινήτων,  που θα χρησιμοποιηθούν για χώροι στάθμευσης οχημάτων σε όλα τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θήρας  με τους εξής όρους:         
                                         
Η δημοπρασία θα είναι μειοδοτική  και θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, σε ημέρα και ώρα που  θα καθορισθεί από τον Δήμαρχο.

Τα προς μίσθωση ακίνητα πρέπει να βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ως εξής : 
Α. Δημοτική Κοινότητα  Φηρών  πέντε (5) οικόπεδα  τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.  
Β. Τοπική Κοινότητα  Ημεροβίγλι δύο (2) οικόπεδα  τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.
Γ. Τοπική Κοινότητα  Βουρβούλου ένα (1) οικόπεδο τα οποία να έχει ελάχιστο εμβαδόν 300 τμ και άνω.
Δ. Δημοτική Κοινότητα  Μεσαριά ένα  (1) οικόπεδο τα οποία να έχει  ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.
Ε. Τοπική Κοινότητα  Βόθωνα  ένα   (1) οικόπεδο τα οποία να έχει ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.
Ζ. Τοπική Κοινότητα  Έξω Γωνιά ένα (1) οικόπεδο τα οποία να έχει ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.
Η. Δημοτική Κοινότητα Επισκοπή Γωνιά (Καμάρι) δέκα (10) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 100 τμ.
Θ. Δημοτική Κοινότητα  Εμπορείου τέσσερα (4) οικόπεδα  τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 450 τμ.
Ι. Τοπική Κοινότητα  Πύργου Καλλίστης δύο (2) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ.
Κ. Τοπική Κοινότητα  Μεγαλοχωρίου δύο (2) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ.
Λ. Τοπική Κοινότητα  Ακρωτηρίου  ένα (1) οικόπεδο τα οποία να έχει ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ.
Μ. Τοπική Κοινότητα  Οίας  τρία  (3) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ.

Τυχόν έξοδα διαμόρφωσης των χώρων θα βαρύνουν  αποκλειστικά  το Δήμο.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στο Δήμο και θα περιλαμβάνουν:
Αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος .
Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας .

Η μίσθωση θα   αρχίζει από της υπογραφής  των συμφωνητικών και θα τελειώνει την 30/12/2011 με δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά του Δήμου  για  ένα  έτος  επιπλέον.
Η πληρωμή των ενοικίων θα γίνει σε δύο ισόποσες δόσεις η πρώτη το μήνα Αύγουστο  και η δεύτερη το μήνα  Νοεμβρίου  κάθε έτους  με έκδοση στο όνομα του ιδιοκτήτη του ακινήτου του σχετικού χρηματικού εντάλματος.

A. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Φηρών : 
Ανώτατη τιμή  μισθώματος  5,50 € ανά  τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 

B.Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Καρτεράδου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Γ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Μεσαριάς: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Δ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Επισκοπής Γωνιάς (Καμάρι): Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,5 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Ε. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Εμπορείου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως για τα οικόπεδα που βρίσκονται στη περιοχή Περίσσας  και 2,00 € για τα οικόπεδα που βρίσκονται στον οικισμό Εμπορείου . 
ΣΤ. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της  Τοπικής  Κοινότητας Οίας: Ανώτατη τιμή μισθώματος  2,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Ζ. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της  Τοπικής  Κοινότητας Ημεροβιγλίου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Η. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της  Τοπικής  Κοινότητας Βουρβούλου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως στα οικόπεδα που βρίσκονται στην περιοχή του νέου οικισμού και 2,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως στα οικόπεδα που βρίσκονται στην περιοχή του παλαιού χωριού . 
Θ. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της  Τοπικής  Κοινότητας  Πύργου: Ανώτατη τιμή μισθώματος  1,50 €  ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Ι. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της  Τοπικής  Κοινότητας Βόθωνα: Ανώτατη τιμή μισθώματος  1,50 €  ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Κ. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της  Τοπικής  Κοινότητας Έξω Γωνιάς: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Λ. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της  Τοπικής  Κοινότητας Μεγαλοχωρίου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως. 
Μ. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της  Τοπικής  Κοινότητας Ακρωτηρίου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που είναι ιδιοκτήτες ακινήτων κατάλληλων για τον ανωτέρω σκοπό, να υποβάλλουν στο Δήμο μέσα σε προθεσμία  δέκα πέντε  (15) ημερών από σήμερα (30.4.2013) , έγγραφες προσφορές ενδιαφέροντος.