Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

ανταπόκριση και συμμετοχή στην υποδοχή Ρώσων επισκεπτών στην Σαντορίνη απο την Ένωση Ξενοδόχων Θήρας και την Τ.Α. του νησιού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας,

Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας απαντώντας στην πρόταση που έλαβε απο την ξενοδοχειακή επιχείρηση - μέλος της, «ΩΚΕΑΝΙΣ ΑΕ», ενημερώνει τα μέλη της οτι ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση της προαναφερεθείσας επιχείρησης με θέμα την διοργάνωση τελετής υποδοχής των επισκεπτών το Σάββατο 18 Μαίου 2013, στις 22.00 στον χώρο «OLYMPICO»  απέναντι από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, ενημερώνοντας παράλληλα οτι στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας με αφορμή το ευχάριστο γεγονός θέλει να ενημερώσει τους ξενοδόχους μέλη της οτι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της στηρίζει και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον, ανάλογες πρωτοβουλίες και κάθε πρωτοβουλία με σκοπό την υποστήριξη του Τουρισμού, του Τουριστικού προιόντος και των υπηρεσιών που προσφέρει σε αυτόν τον τομέα η Σαντορίνη.

Παράλληλα, η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας ενημερώνει τα μέλη της, και ουσιαστικά τα παροτρύνει, να την ενημερώνουν για οποιοδήποτε ανάλογο γεγονός σχετικό με την παροχή Τουριστικών υπηρεσιών, συνεργασίες τους ή και events διοργανώνουν ή και συμμετέχουν, με σκοπό την ενημέρωση, κι από πλευράς της, όλων των μελών της.
  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαίου το πρώτο τσάρτερ από την Ρωσική πρωτεύουσα έφθασε στην Σαντορίνη στο πλαίσιο των συμφωνιών του τουριστικού γραφείου Beleontours http://www.beleontours.com/ με επιχειρηματίες και ξενοδόχο του νησιού.

Στο πλαίσιο της υποδοχής των πρώτων επισκεπτών της πρώτης απευθείας πτήσης με την Ρωσική πρωτευουσα, η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας καθώς και εκπρόσωποι της Τ.Α. και φορέων του νησιού συμμετείχαν στην τελετή υποδοχής που διοργανώθηκε από την ξενοδοχειακή επιχείρηση ΩΚΕΑΝΙΣ Α.Ε. , στο πλαίσιο της οποίας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας κ. Χλωρίδης προσέφερε στους πρώτους αφιχθέντες απο ένα βιβλίο για την Σαντορίνη, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας κ. Καραμολέγκος προσέφερε στους δύο πρώτους αφιχθέντες του γκρούπ, από ένα πακέτο δωρεάν διαμονής για μια εβδομάδα στο νησί, μέσα στην επόμενη χρονιά, το 2014, από πλευράς της Ένωσης.

Στην τελετή υποδοχής που πραγματοποιήθηκε σε παρακείμενο café στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, παρέστησαν ο υπεύθυνος του Beleontours http://www.beleontours.com/ , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άρης Χλωρίδης, ο πρόεδρος και το μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας κύριοι Μανώλης Καραμολέγκος και Θωμάς Γιαννής, ο υπευθυνος του ΕΟΤ στη Σαντορίνη κ. Παναγιώτης Μπλέτσης και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΩΚΕΑΝΙΣ Α.Ε.  κ. Άγγελος Ρούσσος.