Δευτέρα, Μαρτίου 04, 2013

εγκαίνια για το newsletter των Οινοποιείων Μπουτάρη

Σύμφωνα με τα θέματα που φιλοξενούνται στην πρώτη ηλεκτρονική ενημέρωση και επικοινωνία που ξεκίνησαν με το κοινό τα Οινοποιεία Μπουτάρη σε ολόκληρη την Ελλάδα,

Το Grande Reserve Νάουσσα Μπουτάρη 2007, που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκίνησε να γράφει τη δική του μεγάλη ιστορία, αποσπώντας εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες, σε σημαντικές γευσιγνωσίες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, απέσπασε 93 βαθμούς από το αμερικάνικο περιοδικό "Wine and Spirits" και 90 βαθμούς από το "Wine Spectator". Αντίστοιχα, το Σκαλάνι 2009 ξεχώρισε και αυτό αποσπώντας το σκορ των 86 βαθμών, καθώς και ιδιαίτερα τιμητικά σχόλια, στο περιοδικό "Wine Spectator".
           
Με μια σειρά από εκδηλώσεις και ενέργειες σε επιλεγμένα, τελικά σημεία, το νέο, ροζέ κρασί Pink Kong γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και κερνάει δεύτερη φιάλη σε όσες κυρίες το επιλέξουν!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του στο www.facebook.com/PinkKongWine  ή το www.boutari.gr  και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα σημεία που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ενέργεια.

Την ευκαιρία να γευτεί την γκάμα των κρητικών κρασιών της οινοποιίας Μπουτάρη, θα έχει το κοινό της Κρήτης στην έκθεση ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2013, που πραγματοποιήθηκε 2 έως τις 4 Μαρτίου στο χώρο εκδηλώσεων «Κήπος των Αισθήσεων» στο Ηράκλειο Κρήτης.
           
Η εταιρία Μπουτάρη στην προσπάθεια προώθησης του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό, έδωσε το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες γευσιγνωσίες ελληνικών κρασιών της Αγγλίας, συμμετέχοντας με το εξαιρετικό Grande Reserve Νάουσσα Μπουτάρη 1993.
Η εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2013 στο Λονδίνο, διοργανώθηκε από την Circle of Wine Writers της Αγγλίας, σε συνεργασία με τον κ.Κωνσταντίνο Λαζαράκη M.W. και φιλοξένησε δεκαοκτώ έλληνες οινοπαραγωγούς με κρασιά είτε από σπάνιες εμφιαλώσεις, είτε από παλιές εσοδείες.