Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

δημοτική Παράταξη «Σαντορίνη Θηρασιά Ενότητα Αλλαγή» - ανακοίνωση για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (4.3.2013)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης,

Ο προσδιορισμός της ημερομηνίας σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, δηλαδή σε ημερομηνία που ήταν γνωστή εκ των προτέρων η απουσία του κ. Δημάρχου Θήρας, σε προγραμματισμένη συνάντηση στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με δεδομένο επιπλέον ότι κανένα από τα θέματα του Δ.Σ. δεν είχε το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, καταδεικνύει την απαξίωση του κ. Δημάρχου στο υπέρτατο όργανο του Δήμου Θήρας και τη διάθεσή του να «δραπετεύσει» από τις εξηγήσεις, που οφείλει να δώσει μετά τα τελευταία γεγονότα, που αφορούν την μη ετοιμότητα του Δήμου και των υπηρεσιών του, για τη λειτουργία των υποδομών των Νησιών μας, εν’ όψει της νέας τουριστικής περιόδου.
Για το λόγο αυτό η Δημοτική μας Παράταξη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν συμμετείχε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και αναμένει τις εξηγήσεις του κ. Δημάρχου Θήρας για τα καίρια προβλήματα των Νησιών μας, εν’ όψει της νέας τουριστικής περιόδου.