Πέμπτη, Μαρτίου 07, 2013

Δήμος Θήρας - απάντηση επι Δ.Τ. δημοτικής παράταξης Αντώνη Σιγάλα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας σε απάντηση δελτίου τύπου της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού Συμβουλίου,

Τον τελευταίο καιρό η Δημοτική Παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης διακατέχεται από σύνδρομο μειονεξίας. Οι συνεχείς και ανυπόστατες κατηγορίες δηλώνουν το άγχος εκείνου που θέλει να φτάσει και δεν μπορεί, θα ήθελε να μοιάσει μα δεν μπορεί. Θα μπορούσε όμως να παραδεχθεί αλλά χρειάζεται μεγαλοσύνη.
Δεν γνώριζε άραγε ότι για τη συμμετοχή μας στην έκθεση του Βερολίνου απαιτείτο η λήψη απόφασης; Να λοιπόν ποιο ήταν το επείγον θέμα της συνεδρίασης. Δεν συζητήθηκαν άλλωστε άλλα σημαντικά θέματα για τα οποία ο Δήμαρχος δεν θα ήθελε να είναι παρών. Έχει άλλωστε αποδείξει ότι δεν αποφεύγει τα δύσκολα.
 Ας προσέξει η παράταξη του κ. Σιγάλα να ελέγχει τις πληροφορίες που έχει –αν δεν τις δημιουργεί- καθώς οι προηγούμενες κατηγορίες περι μη έγκαιρη αποστολή των μελετών του Δ.Λ.Τ.Θ. για τις επισκευές των λιμανιών του Αθηνιού και του Αμμουδιού έφτασαν αντιστοίχως στις 16 και 17 Αυγούστου 2013. Ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης στο Δ.Λ.Τ.Θ. γνώριζε και προηγούμενες επισκέψεις για τον ίδιο λόγο στο αρμόδιο Υπουργείο. Οι εγκρίσεις των μελετών δεν ελήφθησαν μετά την εμφάνιση του Δημάρχου στα ΜΜΕ ως αποδεικνύεται και από τα έγγραφα.
Ας πάψουν λοιπόν να χρησιμοποιούν τα ψευδή ως πολιτική. Ο Δήμος έχει να ασχοληθεί και ασχολείται με σοβαρότερα πράγματα και όχι με απαντήσεις σε ψευδοπολιτικά επιχειρήματα και κοντόφθαλμες μικροπολιτικές.