Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2013

αποχώρηση προέδρου Δ.Δ. – επιστολή επιτροπής, σχετικά με το θέμα του χώρου διαχείρισης των απορριμμάτων

Επιστολή στην οποία εκφράζουν τις απορίες τους για την πρόσφατη ανακοίνωση αποχώρησης της προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος Μεγαλοχωρίου απο την «επιτροπή αγώνα» που συστάθηκε για την απομάκρυνση του ενδεχόμενου δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή «παλαιά ορυχεία Μεταξά», συνέταξαν και υπογράφουν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αγώνα Μεγαλοχωριανών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «το μετόχι».

Στην επιστολή μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «ηττοπάθεια» απο πλευράς της προέδρου του Δ.Δ. στο θέμα του συγκεκριμένου χώρου, ενω παράλληλα τα μέλη της επιτροπής υποστηρίζουν οτι θα δικαιωθούν ως προς τον στόχους τους.

Σύμφωνα με μέρος της επιστολής,

θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο η Πρόεδρος του χωριού να μην συμμετέχει στον αγώνα που κάνουν οι κάτοικοι του χωριού μας.
Θεωρούμε ότι εν αγνοία σας, τόσο εσείς όσο και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής έχετε επιπέσει σε μεγάλο σφάλμα.
Θεωρούμε ότι χωρίς να το έχετε καταλάβει έχετε πέσει θύμα ηττοπάθειας γεγονός που δυστυχώς κάποιους βολεύει. Εκείνοι προσπαθούν να διχάσουν το χωριό, εκείνοι θέλουν να περάσουν την ιδέα ότι χάσαμε , για τον απλούστατο λόγο ότι τους βολεύει. Εκείνοι κάνουν τη δική τους δουλειά, δεν πρέπει και εμείς να κάνουμε την δική μας;.

Καλούμε τόσο εσάς όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής να συστρατευθείτε μαζί με το χωριό για το μεγάλο μας αγώνα για το δίκαιο αίτημά μας.
ειλικρινά θεωρούμε ότι δεν αρμόζει σε Πρόεδρο να μην συμμετέχει στον αγώνα μας και μετέπειτα στη νίκη μας.

Για τον πολιτιστικό Σύλλογο Το ΜΕΤΟΧΙ υπογράφουν οι : Μ.Πελεκάνου, Φωτεινός Συρίγος, Εμμανουήλ Λειβαδάρος, Χρήστος Σιγάλας, Νίκος Ζώρζος, Ανδρέας Αρβανίτης.