Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2012

εκδηλώσεις - προσκλήσεις, όλες...

To Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ» προσκαλεί όλο τον κόσμο στις λειτουργίες και το πανηγύρι του Αγίου Πολύκαρπου που θα γίνουν στον Ιερό Ναό της Πανάγιας της Γιάτρισσας στο Κοντοχώρι.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα,
την Τετάρτη 22.2 στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η εσπερινή λειτουργία ενώ
την Πέμπτη 23.2 η Θεία Λειτουργία θα ξεκινήσει στις 07.30 και με το τέλος της θα μοιραστεί το καθιερωμένο φαγητό και κρασάκι!

O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ ΘΗΡΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ,  ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στις 20.30 ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΡΙΩ ΣΤΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟ.
ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΤΑΤΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΙΓΑΛΑ.
ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Την ετήσια γιορτή του και την κοπή της πίτας του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου του Εμπορείου την Παρασκευή 24.2.2012 στην ταβέρνα “Μαιρούλα” στην Βλυχάδα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά για την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του σχολείου.

Την ετήσια γιορτή της και την κοπή της πίτας της θα πραγματοποιήσει η 3η τάξη του ΕΠΑΛ την Παρασκευή 24.2.2012 στο κέντρο Αηδόνι στην Βλυχάδα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά για την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του σχολείου.


Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) και ο Δήμος Θήρας διοργανώνουν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, στο Κλειστό Γυμναστήριο αποκριάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Σύμφωνα με την πρόσκληση,  θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες για τα παιδιά.


Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΔΕΣ στο Μεγαλοχώρι ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ -  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18.00

Αποκριάτικη εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος του Μεγαλοχωρίου «το Μετόχι» την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου (την Τυρινή!) στην αίθουσα «το Μετόχι» στις 19.00
Στην εκδήλωση καλούνται μικροί και μεγάλοι κάτοικοι του χωριού και φίλοι του Συλλόγου να διασκεδάσουν και να χορέψουν σε αποκριάτικους, κι ίσως και νησιώτικους, ρυθμούς. Μπουφές ανοιχτός και…δεκτός στις δικές σας γευστικές ιδέες!

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ PLAYLAΝD (5X5) ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ -  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.30

Αποκριάτικη εκδήλωση διοργανώνει την Κυριακή 26.2 ο πολυχώρος Escapeland  στον δρόμο προς το Καμάρι απο τις 18.00 το απόγευμα για τους μικρούς του φίλους με παιχνίδια και εκπλήξεις για τα παιδιά, ενω το πάρτυ θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ για τους μεγαλύτερους.

Αποκριάτικο Party διοργανώνει ο χώρος ΥΦΕΝ στα Φηρά την Κυριακή 26.2 στις 22.30.
Live μουσική απο 2 DJ's και πολλές εκπλήξεις στα "σίγουρα" της βραδιάς.

Η ταβέρνα «Δημήτρης» στο Καμάρι μας καλεί το βράδυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς 26.2 και την Καθαρά Δευτέρα 27.2 από την μία το μεσημέρι, να γιορτάσουμε μαζί της και να απολαύσουμε τα φαγητά της, τα σαρακοστιανά εκλεκτά της πιάτα και το μουσικοχορευτικό της πρόγραμμα με την Λίτσα Βάλβη στο τραγούδι σε ένα νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα. Μαζί της ο Χαράλαμπος Καραμολέγκος στο βιολί και ο Ανδρέας Καραμολέγκος στο μπουζούκι.
Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 22860 32748

ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΗΔΟΝΙ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26.2 ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΝΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ «ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ»
ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΑΞΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΣΑΣ.
ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΖΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ.
ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΣΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΥΤΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΣΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο  ΑΒΕΡΚΙΟΣ ΒΑΣΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΤΑ.
ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΙΚΟΚΟΣ.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! ΤΗΛΕΦΩΝΑ  ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 81906 &
6 94 67 35 4 56.

ΤΟ HONDOS CENTER ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ… ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ! ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ!

Η Ταβέρνα Πύργος μας ενημερώνει ότι αυτό το διάστημα είναι ανοιχτά από Πέμπτη έως και Κυριακή. Για πληροφορίες για κρατήσεις και εκδηλώσεις             693 29 70 342