Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2012

οι γιατροί του κόσμου για τις Θηραίων δράσεις

Τις ευχαριστίες της για τη χρηματική δωρεά καθώς και για την πρωτοβουλία να οργανωθεί «Παζάρι Αλληλεγγύης» και να αποσταλλούν τρόφιμα, φάρμακα και είδη ρουχισμού, εξέφρασε με επιστολή της η εθελοντική οργάνωση "Γιαροί του κόσμου" στον σύλλογο "Θηραίων Δράσεις" .
Σύμφωνα με το κείμενό τους,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη χρηματική δωρεά που κάνατε στους Γιατρούς του Κόσμου, για τις ανάγκες των Προγραμμάτων Εσωτερικού και Εξωτερικού καθώς επίσης και για την πρωτοβουλία που πήρατε να οργανώσετε το «Παζάρι Αλληλεγγύης» και να μας αποστείλετε τρόφιμα, φάρμακα και είδη ρουχισμού.  
Εκδηλώσεις ευαισθησίας σαν αυτή, μας δίνουν τα μέσα και το κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, ενώ συγχρόνως αναδεικνύουν την καλλιέργεια και την ευαισθητοποίησή σας απέναντι στα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας.
Βέβαιοι πως θα σας βρίσκουμε πάντοτε συμπαραστάτη στο έργο μας, σας ευχαριστούμε ξανά και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.