Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2012

συνεδρίαση Π.Σ. 2.2.2012 - θέματα

Tην Πέμπτη 2.2.2012 στην Ρόδο θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου με τα εξής θέματα:

Επικύρωση πρακτικών της 13ης/5-12-2011 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Επαναληπτική ψηφοφορία για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης
Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την πορεία των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.
1η  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Νομού Δωδεκανήσου και Νομού Κυκλάδων οικονομικού έτους 2012
Έγκριση Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και :
α) Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς ΑΕ για το έργο με τίτλο «Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης στο Νομό Δωδεκανήσου για Ανέργους, Εργαζομένους και Αυτοαπασχολούμενους» προϋπολογισμού 300.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
β) Κ.Ε.Κ. Κυκλάδων ΑΕ για το έργο με τίτλο «Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης στο Νομό Κυκλάδων για Ανέργους, Εργαζομένους και Αυτοαπασχολούμενους» προϋπολογισμού 150.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
γ) Δήμο Σύμης για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α. στη θέση Γλυφωνιές και προμήθεια εξοπλισμού μεταφοράς μείωσης όγκου και ολοκληρωμένης επεξεργασίας απορριμμάτων στο Δήμο Σύμης» προϋπολογισμού 1.280.600,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
δ) Δήμο Ρόδου για το έργο με τίτλο "Αντιπλημμυρική προστασία στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου του Δήμου Ρόδου" προϋπολογισμού 99.860,00 € μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
ε) Γενικού Νοσοκομείου Σύρου για την υλοποίηση του έργου : «Βελτίωση κτηριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου».
Ορισμός εκπροσώπων Περιφερειακού Συμβουλίου για συμμετοχή στις Επιτροπές των Λιμενικών Αρχών Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Ορισμός μέλους για την συγκρότηση της επιτροπής του Ν.2734/99.