Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2012

στην δική τους μπουάτ..

Ο Στάθης Αρτινός, ο Αργύρης Λούλατζης (Argie) και η Φλώρα Χρυσού μας καλούν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 23.00 "στην δική τους μπουάτ" (σ.σ αυτός είναι ο τίτλος της παράστασης) στον χώρο του "OPERA cafe bar", Εθν. Αντιστάσεως 69, Περιστέρι, 210 5757459

Λιτές ενορχηστρώσεις με τρεις κιθάρες κι ένα μπαγλαμαδάκι, φωνές που μπλέκονται με σκοπό να μας ταξιδέψουν μουσικά από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα.
Σ’ αυτή τη μπουάτ εκτός από τις δικές τους δημιουργίες συνυπάρχουν τραγούδια από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό μεγάλων καλλιτεχνών που ο καθένας τους αποτέλεσε ορόσημο για την εποχή του. Τραγούδια όπως αυτά των Doors συναντάνε τον Νίκο Παπάζογλου, των REM το Διονύση Σαββόπουλο αλλά και τον Σωκράτη Μάλαμα στήνοντας μουσικές γέφυρες σ ’αυτό το ταξίδι της μουσικής μεταξύ του rock , του εντέχνου και της παραδοσιακής.

Οι συντελεστές.
Η Φλώρα Χρυσού είναι μια νέα τραγουδοποιός από τη Σαντορίνη.
Με μουσικές σπουδές σε πιάνο, αυτοδίδακτη στην κιθάρα και μαθήματα φωνητικής, γράφει η ίδια τα τραγούδια της και αρκετά από αυτά τα έχει παρουσιάσει σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς.
Το 2006 συμμετείχε με το τραγούδι της " Ίσως σε θέλησα" στο 2ο CD της γνωστής μουσικής ιστοσελίδαςwww.kithara.gr  Το 2009με το τραγούδι «Μάντης» απέσπασετο 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Κοζάνης Νικόλας Άσιμος. Την ίδια χρονιά συνεργάστηκε με την διεθνή οικολογική οργάνωση "Friends of the earth" στην Κύπρο και το τραγούδι της «Don’t give up» αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της ομώνυμης εκστρατείας της οργάνωσης στα πλαίσια της συμμετοχής της στη συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών για τις κλιματικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη. Το Νοέμβρη του 2010 κυκλοφόρησε από τη Legend η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Θα σου λείψω".

Ο Στάθης Αρτινός εμφανίστηκε το 2006 με τα τραγούδια "οι άγγελοι μαθαίνουν να πετάνε" , "όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει" που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό. Τα τελευταία χρόνια και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η μουσική του από την πρώτη δισκογραφική δουλειά «οι λέξεις» ξεπέρασαν στο youtube τα 2.000.000 views. H νέα του δισκογραφική δουλειά ονομάζεται "Όγδοη Μέρα" και θα κυκλοφόρησε το 2011.

Ο Argie μετά απο πολλά χρόνια live στη Θεσσαλονίκη ήρθε στην Αθήνα και μετά το σχήμα του "Ανάσα" κυκλοφόρησε την προσωπική του δουλειά από τη legend τo 2010. Αυτό το διάστημα εκτός από την συνεργασία του με τον Στάθη Αρτινό, ετοιμάζει μια εξαιρετική δισκογραφική συνεργασία με την ηθοποιό και σκηνοθέτη Χριστίνα Γκόλια.