Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2011

Οία - πιτούλα σε κλίμα εγκάρδιο και γνωριμίας

Πληρέστατη ανακοίνωση με την οποία μας ενημερώνει για την πρόσφατη γιορτή που έγινε στην Οία μας έστειλε η γραμματεία της τοπικής (πλέον) Κοινότητας Οίας.

Την παρουσιάζουμε...

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011στις 11:00 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Κοινότητας Οίας με την ευλογία του Αιδεσιμότατου πατέρα Νικολάου Πράσινου.

Ο Πρόεδρος κ. Ελευθέριος Δαρζέντας, τα μέλη του νέου Συμβουλίου κ.κ. Ιάκωβος Ζώρζος και Μιχαήλ Καρράς, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Βαρβαρήγος, οι εργαζόμενοι της Τοπικής Κοινότητας και των Κοινοτικών Επιχειρήσεων της Οίας και οι κάτοικοι της Οίας με ιδιαίτερη χαρά προετοίμασαν και συμμετείχαν στην πρώτη εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Οίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Καφούρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Σαντορίνη-Θηρασιά-Ενότητα-Αλλαγή» κ. Αντώνιος Σιγάλας, η Δημοτική Σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», κα Μαρία Αργυρού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Παγώνης, Νικόλαος Καμπουράκης και Γεώργιος Μητροπίας, ο Πρόεδρος του Κ.Υ. Θήρας και Τεχνικός Προϊστάμενος της Κ.Ε.Υ.Α. Οίας κ. Ιωάννης Λαμπράκης, ο πρώην Έπαρχος Θήρας κ. Χρύσανθος Ρούσσος, ο Αντιπρόεδρος της πρώην Κοινότητας Οίας κ. Βάλσαμος Πιτσικάλης.

Όλοι οι ομιλητές κατά τους χαιρετισμούς τους υπογράμμισαν την εξέχουσα θέση που κατέχει η Οία ως χαρισματικός τόπος και μοναδικός ταξιδιωτικός προορισμός αλλά και ως επιτυχημένος αυτοδιοικητικός οργανισμός. Διαβεβαίωσαν ότι στα πλαίσια του Νέου Δήμου Θήρας θα υπάρξει μέριμνα, ώστε η Οία και όλοι οι οικισμοί της να απολαμβάνουν την ίδια φροντίδα και προστασία. Τέλος τόνισαν ότι η συμβολή όλων των κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής στην καλή λειτουργία της Τοπικής Κοινότητας είναι απαραίτητη και ουσιαστική.
Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Οίας ευχαριστεί όλους τους παρισταμένους για την τιμητική παρουσία τους  και εύχεται καλή χρονιά  με υγεία, δημιουργικότητα, πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία