Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2011

Ρήγας - ενημέρωση για προσλήψεις γιατρών του ΙΚΑ

Με ανακοίνωσή της η γραμματεία του Υφυπουργού Οικονομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ρήγα μας ενημερώνει για την προκήρυξη και πρόσληψη με σύμβαση έργου για 12 μήνες, 25 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν στις ιατρικές μονάδες του ΙΚΑ στα νησιά ή και τα κενά από τη λήξη προηγούμενων συμβάσεων σε νησιά που δεν έχουν ιατρεία ΙΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη αφορά τα παρακάτω ιατρεία:
Ν.Μ.Υ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ:
1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, 1 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, 1 ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ, 1 ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ,1 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, 1 ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, 1 ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ,
ΥΠΟΚ/ΜΑ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ ΜΗΛΟΥ:
1 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,
Ν.Μ.Υ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ ΝΑΞΟΥ:
1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, 1 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ,
ΥΠΟΚ/ΜΑ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ ΜΥΚΟΝΟΥ:
1 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο),
1 ΩΡΛ (ιδιωτικό ιατρείο)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ ΤΗΝΟΥ:
1 ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ (ιδιωτικό ιατρείο), 1 ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ιδιωτικό ιατρείο)

Επίσης απο το γραφείο του υφυπουργού έχουμε την ενημέρωση οτι,

Το Μάρτιο του 2011, δημοπρατείται η νέα φάση των έργων του λιμανιού της Μυκόνου, με τον τίτλο «Κατασκευή Κτιριακών Έργων Νησίδας Λιμένος Τούρλου».
Ο προϋπολογισμός της συγκεκριμένης εργολαβίας είναι 8.425.000,00 ευρώ και προγραμματίζεται η σύμβαση ανάθεσης να υπογραφεί τον Ιούλιο του 2011 και η ολοκλήρωσή του τον Ιούλιο του 2013. Παράλληλα, προετοιμάζεται και η τελευταία εργολαβία, που αφορά στην «κατασκευή Χερσαίων Έργων Παράκτιας Ζώνης Λιμένος Τούρλου Μυκόνου», εκτιμώμενου προϋπολογισμού 8.000.000,00 ευρώ.
Οι μελέτες προβλέπεται να έχουν εγκριθεί το Νοέμβριο του 2011, η προκήρυξη να πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2011 και το έργο να ολοκληρωθεί το Μάιο του 2013.
Το έργο πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και ειδικότερα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Προσπελασιμότητας.