Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2011

Διονύσια 2011 - συμμετοχές απο την Σαντορίνη

Για την μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη έκθεση κρασιού της Ελλάδας για οινόφιλους καταναλωτές, τα "Διονύσια 2011" μας ενημέρωσαν η Santo Wines και η υπεύθυνη Marketing κ. Κασσιώλα και το  οινοποιείο Canava Roussos στην Επισκοπή Γωνιάς της Σαντορίνης και η υπεύθυνη Marketing κ. Ρούσσου.
Τα φετινά Διονύσια θα διεξαχθούν 12 και 13 Φεβρουαρίου 2011, 11:00-20:00, στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, τον εξαιρετικό χώρο που τα απογείωσε, τις 3 τελευταίες φορές διεξαγωγής τους.
Περισσότερα από 120 είναι τα καταξιωμένα και νέα οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν με γνωστά αλλά και νέα κρασιά τους, με αποστάγματα καθώς και κρασιά εισαγωγής τα οποία και θα εκτείθενται προς δοκιμή.
Το εισητήριο για την έκθεση κοστίζει 10 ευρώ κι εξασφαλίζει την είσοδο και για τις 2 ημέρες της έκθεσης καθώς και την δυνατότητα για γευστική δοκιμή όλων των κρασιών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της Santo Wines, "σας περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην πιο μεγάλη, την πιο ενημερωμένη και … την πιο “happy” έκθεση κρασιού, τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2011!"
Ελάτε να δοκιμάσετε μαζί μας τα κρασιά νέας εσοδείας της SantoWines... με «εκρηκτική» γεύση Σαντορίνης και φρέσκια ανανεωμένη εμφάνιση !!