Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2011

Μαχαιρίδης - Ραγκούσης - διοικ. ΙΚΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας απο το γραφείο του Περιφεριαρχή Ν. Αιγαίου,

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση συναντήθηκε χθες (Παρασκ. 28.1) ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Υπουργού για συνάντησή του με όλους (13) τους Περιφεριάρχες.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν διοικητικά και οικονομικά θέματα που αφορούν την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.).

Σύμφωνα απο το ίδιο κείμενο μαθαίνουμε οτι ο κ. Μαχαιρίδης είχε στην Ερμούπολη σειρά επαφών για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τα μέλη της διαχειριστικής αρχής εξετάζοντας το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και την πορεία των έργων που είναι ενταγμένα στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου.
Ενω, είχε επίσης συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες κ. Πουσσαίο και Μακριωνίτη, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων Διοίκησης, Οικονομικών και Προγραμματισμού.

Ο κ. Μαχαιρίδης παρέστη επίσης στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Νοσοκομείου της Σύρου, όπου σημείωσε ότι οι συντονισμένες προσπάθειες έφεραν αποτέλεσμα, αποκαθιστώντας την αδικία εις βάρος των νοσηλευτικών μονάδων της Ερμούπολης και της Ρόδου, ενω ανέφερε οτι δρομολογείται η προμήθεια του απαραίτητου υλικού και εξοπλισμού, κι ότι μέσα στο επόμενο διάστημα οκτώ οχήματα του ΕΚΑΒ θα διατεθούν στο Νότιο Αιγαίο.

Σήμερα (Σάββατο 29.1) ο κ. Μαχαιρίδης θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου.