Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2010

Super Cup Volleyball 2010 15.10 Santorini

έτοιμη η Σαντορίνη να υποδεχθεί το Super Cup Volleyball 2010.

Στα πλαίσια της Διοργάνωσης του "Super Cup Volleyball 2010" μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στις 15/10/2010 στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας, διοργανώθηκε συζήτηση και συνέντευξη Τύπου για το γεγονός με την συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών κ. Νίκου Σοφιανού, του Προέδρου του ΔΑΟΣ κ. Μανόλη Ορφανού, του Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλάδων κ. Γρήγορη Μαντούση, του υποδιοικητή ΑΤ Θήρας κ. Νίκου Μαρτίδη, του εκπροσώπου της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Σπύρου Κελμάερ και δημοσιογράφων.
Στην συνέντευξη αναλύθηκε όλο το πρόγραμμα για το τριήμερο του Τελικού και οι λεπτομέρειες για την Αποστολή, όπως επίσης το σχέδιο για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ενώ τα σχέδια για την υλοποίηση παρόμοιων ή και μεγαλύτερων διοργανώσεων ανέλυσε με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΔΑΟΣ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του Super Cup 2010 είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που έγινε ποτέ στις Κυκλάδες με τόσο μεγάλες ομάδες της Α1 κατηγορίας, κατά κοινή ομολογία των ομιλητών, πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός που λαμβάνει χώρα πριν την έναρξη του Εθνικού Πρωταθλήματος όπου σηματοδοτεί τα τελευταία χρόνια την δυναμική και την τεχνική των ομάδων καθ' όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί σύσκεψη όλων των υπευθύνων φορέων στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΑΟΣ για την οργάνωση του προγράμματος και τον σχεδιασμό και οριοθέτηση των μέτρων Τάξης που θα εφαρμοστούν.
Για την αγορά εισητηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του Κλειστού Γυμναστηρίου.