Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

Sea Diamond - νέα διαμαρτυρία

Με νεότερη ανακοίνωσή τους τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα
Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του K/Z Sea Diamond μας καλούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος για την παραμονή του Κ/Ζ Sea Diamond στον βυθό της καλντέρας.

Σύμφωνα με σημερινή τους ανακοίνωση,
Μετά τη συνεχή κοροϊδία και την απραξία των υπευθύνων σχετικά με την ανέλκυση του ναυαγίου του Sea Diamond, οι Θηραίοι Πολίτες και φίλοι της Σαντορίνης από όλη την Ελλάδα, αποφασίσαμε να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ και να συγκεντρωθούμε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα για να δείξουμε έμπρακτα την αγανάκτησή μας στην αδιαφορία της πολιτείας να εφαρμόσει τη σχετική νομοθεσία και να προστατεύσει το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Σαντορίνης από τις τοξικές επιπτώσεις του ναυαγίου του Sea Diamond.
Πέρασαν τριάμισι χρόνια εμπαιγμού και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων. Ήρθε επιτέλους η ώρα για πράξεις.
ΑΝΕΛΚΥΣΤΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ SEA DIAMOND ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!!
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Σύμφωνα με το πρόγραμμα,
Θα αναχωρήσουμε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου με το πλοίο Blue Star 1 και θα επιστρέψουμε το απόγευμα της Τρίτης 12 Οκτωβρίου με το ίδιο πλοίο.
Τα εισιτήρια θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους νέους έως 20 ετών, για τους άπορους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για τα εισιτήρια όλων των υπόλοιπων ενηλίκων που θα συμμετέχουν.
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το πρακτορείο της Blue Star της κυρίας Άννας Δακουτρού στα Φηρά, στα τηλέφωνα: 22860-22958, 24286, 24287 και 24288. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Συντονιστική Επιτροπή στα τηλέφωνα: 22860-22568 ή 6978585942 (Καβαλάρης Σπύρος).
Η συμμετοχή όλων μας, αλλά και των συγγενικών μας προσώπων που κατοικούν στην Αθήνα είναι επιβεβλημένη