Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

Save the (Greek) socialists.com
ή σώστε τους (έλληνες) σοσιαλιστές απο τον αποκλεισμό!
ή (ακόμη χειρότερα και πιο ρεαλιστικά) σώστε την τσέπη σας απο τους σοσιαλιστές....  

Ο Τύπος σήμερα αναφέρει οτι,
Μπαρούτι μυρίζει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ όπου ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές διατυπώνουν και δημοσίως τις αντιρρήσεις τους για τις ανατροπές στο Εργασιακό και το Ασφαλιστικό. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, διαμηνύει ότι θα επέλθουν βελτιώσεις στο Προεδρικό Διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις, ενω όντας θορυθημένη απο τις αντιδράσεις είτε τις δημόσιες είτε τις παρασκηνιακές αρκετών βουλευτών της έχει αποδυθεί σ΄ έναν αγώνα δρόμου ώστε να συγκρατήσει ενδεχόμενες διαρροές κατά την ψηφοφορία του Ασφαλιστικού στη Βουλή αρχές Ιουλίου.
Όσοι εκφράζουν ενστάσεις για τις ρυθμίσεις του Προεδρικού Διατάγματος σημειώνουν οτι «ξεπερνούν σε ορισμένα σημεία ακόμη και τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει ως κυβέρνηση για την υπογραφή του μνημονίου» καθώς και οτι «τα κατώτατα όρια αμοιβών στα δικαστήρια θα κριθούν αντισυνταγματικά».

Ενω, ενας λογοτέχνης -κι ολίγον τι προβοκάτορας- θα έλεγε οτι ...
Ευτυχώς που υπάρχουν κι ορισμένοι κυβερνητικοί βουλευτές που είναι ακόμη ικανοί να παίζουν κόντρα ρόλο παρά τα θεμελιώδη που εξανεμίτηκαν και που ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά... κι οχι τίποτε άλλο, αλλά για να συνεχίσουν να αντιλαμβάνονται ορισμένα ενθαρρυντικά μηνύματα και κάνουν θεατρικά έργα για τον πραγματικό κόσμο...