Τρίτη, Ιουνίου 22, 2010

Το κρυφό σχολειό... (ή μια μικρή Ελλάδα...)
ή γενικώς αντιλαμβάνομαι μια τάση αποκρυφισμού τελευταία...
λέτε να ναι τοπικό το φαινόμενο ή ισχύει ευρύτερα;

Την ίδια ημέρα όμως μάθαμε οτι έγινε μια ακόμη χορευτική εκδήλωση απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θήρας, πλήν όμως μάθαμε οτι έγινε, αφού είχε γίνει κι ετσι δεν είχαμε την δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε.
Επρόκειτο όπως είπαμε για εκδήλωση του πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας του οποίου θα μάθουμε και θα γράψουμε κάποια στιγμή νεότερα μιας και το τελευταίο διάστημα δεν έχουμε ακούσει τίποτε για τις δραστηριότητές του και λίγο λείπει να μιλήσουμε για περίοδο παρακμής.
Η σελίδα πάντως τον τελευταίο πρόεδρο που έχει συγκρατήσει στην μνήμη της είναι ο κ. Αργυρός που με υπερηφάνεια μας είχε ανακοινώσει περι της χοροεσπερίδας με το ντουέτο των κυρίων Βαζαίου και Γιαννούλη το οποίο πρέπει να πάνε κανα 2 χρόνια που έχει πραγματοποιηθεί. Έκτοτε, ουδέν νεότερο...
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η νέα πρόεδρος του Συλλόγου εμφανίζεται δυσαρεστημένη απο την μη οικονομική στήριξή του απο τον Δήμο, οπώτε και με μεγάλο ενδιαφέρον θα θέλαμε να μάθουμε ποιό είναι το πρόγραμμα που φιλοδοξεί να υλοποιήσει και ποιός ο προυπολογισμός που απαιτείται για την υλοποίησή του.

Δύσκολοι καιροί για γνώμες πόσο μάλλον την εποχή του «κάνε οτι θές, αρκεί να αγοράζεις απο μένα»