Τρίτη, Ιουνίου 22, 2010



Ας κρατήσουν οι χοροί...

Μια ωραία ιδέα έγινε πράξη την περασμένη Κυριακή το βράδυ, με την παρουσία στο Ακρωτήρι, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου με θέα τις παραλίες της Βλυχάδας και το πέλαγος, πολλών χορευτικών συγκροτημάτων απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, την δουλειά τους παρουσίασαν το Λύκειο Λαμίας , Άργους, Θεσσαλονίκης, Αχαρνών καθώς και το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας.
Τα προσκεκλημένα χορευτικά συγκροτήματα υποδέχθηκε το χορευτικό Συγκρότημα του Ακρωτηρίου που έκλεισε την βραδιά παρουσιάζοντας την δικιά του δουλειά, χορευοντας σε Αιγαιοπελαγίτικους ρυθμούς.
Η όλη διοργάνωση, απ οτι είδαμε και μάθαμε, πήγε καλά παρά τα μικρά προβλήματα που υπήρξαν στην οργάνωση των γκρούπ στα καταλύματα και στον χώρο όπου έγινε η προετοιμασία των χορευτών πριν βγούν στην σκηνή.

με αφορμή, με αφορμή....
Την επόμενη φορά, του χρόνου ενδεχομένως, για να κάνουμε κι εμείς καλύτερα την δουλειά μας, θα θέλαμε να περιμένουμε απο την πλευρά των διοργανωτών μια ανακοίνωση με τα ονόματα των χορευτικών των Σχολείων καθώς και με πληροφορίες για το ιστορικό των σχημάτων, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε παραπάνω λόγους για να πείσουμε τους συναδέλφους μας στις πόλεις και σε ισχυρότερα Μέσα να προβάλουν αυτές τις εκδηλώσεις. Επίσης,  θα θέλαμε στην όποια επόμενη διοργάνωση να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, για να συντάσσουμε όμορφα κείμενα και να ανεβάζουμε ωραίες φωτογραφίες στο διαδίκτυο απο τις γιορτές που γίνονται στο νησί, ώστε να τις βλέπει ο κόσμος, εντός κι εκτός Θήρας και να χαίρεται. Επίσης, θα θέλαμε να μας δίνετε πληροφορίες για να κάνουμε ωραία δημοσιευματα στο ίντερνετ (εμείς, άλλωστε δεν σας ζητάμε και τίποτε άλλο!) ώστε να μην μην .... μας πέφτουν τα αυτιά όταν βλέπουμε οτι οι επισκέπτες στα δικά τους οδοιπορικά για το νησί, κάνουν πιο όμορφες αναρτήσεις απο τις δικέςμας, γιατί είμαστε φιλότιμοι επαγγελματίες και ζηλευουμε!
Όπως σε όλα τα πράγματα ετσι και σε αυτην την περίπτωση χρειάζεται φαντασία για να κάνεις το προιόν σου, ή οτι εχεις να δώσεις, ξεχωριστό...
Ελπίζουμε πάντως οι αποστολές που ήρθαν απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας για να χορέψουν στην Σαντορίνη, να απόλαυσαν το ταξίδι τους και να βρήκαν τον χρόνο να επικεφθούν τις παραλίες και να δοκιμάσουν τα φαγητά του τόπου και γενικώς η εμπειρία να τους μείνει αξέχαστη.