Τρίτη, Μαΐου 18, 2010

Το ΠΑΜΕ φταίει για όλα!
ή
«ελευθεροτυπία» η εφημερίδα που γκρέμισε τον «Γκερεκισμό» ....


Παραιτήθηκε η υφυπουργός Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σελίδας μας, πράκτορες του ΚΚΕ που υποδύονταν τους δημοσιογράφους ήταν όσοι είχαν παρεισφρύσει στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και υπέγραψαν το άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο σύζυγος της υπουργού κ. Γκερέκου, τραγουδιστής κ. Βοσκόπουλος οφείλει στο ελληνικό δημόσιο 5,5 εκ. ευρώ, αποκάλυψη η οποία οδήγησε τελικά στην παραίτηση της υπουργού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρώην υπουργός μετά απο πολύωρη σύσκεψη με τους συνεργάτες της -στην οποία την παρακαλούσαν να μην παραιτηθεί γιατί που θα βρούν άλλη υπουργό να τους πέρνει μαζί της στα ταξίδια- η υπουργός ανακοίνωσε την παραίτησή της λέγοντας πως ο άντρας της βγάζει αρκετά λεφτά για να την ζεί κι οτι δεν είναι ανάγκη να τρέχει όλη μέρα με τις γόβες στις εκθέσεις για να διαφημίζει την ελλάδα και τον μύθο της κι οτι στο εξής θα ακολουθεί τον σύζυγό της στις μεγάλες συναυλίες του στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κυβέρνηση εχει ξεκινήσει εναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καλύψει άμεσα το κενό της αποχώρησης της κ. Γκερέκου, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος πόσο μάλλον αυτην την εποχή που βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής σεζόν και ο τουρίστας αγωνιά να ξέρει ποιός προύσταται του ελληνικού μύθου...
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, προκειμένου η μετάβαση στην νέα ηγεσία να είναι ομαλή, κυβερνητικοί παράγοντες προσανατολίζονται στην εξεύρεση ενός Άγγελου ή μιας Αγγελικής ώστε  να μην μπερδευτούν και οι ξένοι που είχαν συνηθίσει το όνομα. Μεταξύ των υποψηφίων ακούγονται τα ονόματα του Άγγελου Πυριόχου, της Αγγελικής Νικολούλη, της Αγγελικής Δαλιάνη και του Άγγελου Αντωνόπουλου που εχει υπάρξει κι εκείνος πολιτικοποιημένος ηθοποιός, ενω σύμφωνα με εισήγηση του ΓΓ του υπουργείου Τουρισμού κ. Πουσαίου εχει προταθεί το όνομα του Άγγελου Ρούσσου που εκτός της συνωνυμίας είναι και Κυκλαδίτης!