Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2007

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο η ομιλία του αναγνωρισμένου δημοσιογράφου Γιάννη Μαρίνου με θέμα «δημοκρατία, νομιμότης και ατιμωρησία»
Παράλληλα και λόγω του θανάτου του ιδρυτή του ιδρύματος θα γίνουν αναφορές στην προσωπικότητα και το έργο του.



Την παράσταση «Ματωμένο Φεγγάρι» από την Β και Γ ΤΕΕ παρουσιάζει απόψε στις 20.30 στην Περίσσα η ΔΕΠΟΤΑΘ


Ενώ, την Κυριακή 5.8 η ΔΕΠΟΤΑΘ διοργανώνει κολυμβητικό Μαραθώνιο από την παραλία Αβίς στο Καμάρι.


Την ερχόμενη Τετάρτη 8 του μήνα στις 19.00 θα γίνει ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το διαχειριστικό έτος 2006 από τον δήμαρχο Θήρας , στον χώρο που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.


Κάθε χρόνο τα ίδια… 30 φορτηγά που μεταφέρουν και τρόφιμα παραμένουν αποκλεισμένα στον Πειραιά μιας και λόγω αυξημένης κίνησης δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στα γκαράζ των πλοίων της ακτοπλοΐας για να μεταφερθούν στην Σαντορίνη.


Πανελλήνιος διαγωνισμός beach volley ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Αυγούστου στον Περίβολο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την στήριξη και φιλοξενία του beach bar Cayo.



Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που λάβαμε από την κοινότητα της Οίας :

Αυριο Σάββατο 4/8 στις 20:30 στο Πανηγυρόσπιτο Αγίου Γεωργίου Οίας θα γίνουν τα Εγκαίνια ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής.
Συμμετέχουν οι : Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, Όλγα Αρχόντου, Γεωργία Δαλιανά, Δημήτρης Κολιούσης, Παντελής Λεούσης, Σοφία Νάκη και η Σοφία Μπαλάνου με εργόχειρα. Διάρκεια έκθεσης 4/8 έως 13/8


Το καινούριο μυθιστόρημα της Καδιώς Κολύμβα «Ρότα περ Όστρια» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Αρμός», θα παρουσιαστεί στη Σαντορίνη με την ευγενική φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας και της Κοινότητας Οίας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας στο Εμπορείο την Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρα 20:30
και
στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Οίας το Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 20:30.