Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

έκθεσης ζωγραφικής της Κυβέλης Μουσούρη από τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ ΘΗΡΑΣ» – διάρκεια εως τις 10.8

Σύμφωνα με την πρόσκληση,

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Εστία Πύργου Καλλίστης», σας προσκαλεί την Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015, ώρα 20.00, στον εκθεσιακό χώρο στην κεντρική πλατεία του Πύργου, στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Κυβέλης Μουσούρη, σε συνεργασία με το τοπικό Διαμέρισμα και τον Δήμο Θήρας. Την έκθεση θα παρουσιάσει ο ζωγράφος Χριστόφορος Ασιμής.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 10 Σεπτεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας: 10.00-13.00 και 18.00-20.00 καθημερινά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Κυβέλη Μουσούρη με καταγωγή από τον Πύργο της Σαντορίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Δοξιάδη . Είχε δασκάλους τους Γεωργιάδη , Βενιάδη , Σαραφιανού. Έχει ασχοληθεί με την σκηνογραφία παιδικού θεάτρου και εικονογράφηση παιδικού βιβλίου . Διδάσκει ελεύθερο σχέδιο σε ενήλικες και παιδιά . Έχει διατελέσει διευθύνουσα σε Δημοτικά εικαστικά εργαστήρια. Από το 1996 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 10 ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε 14 ομαδικές αποσπώντας καλές κριτικές. Έργα της βρίσκονται σε συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.