Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

μήνυμα του Δημάρχου Θήρας για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου Θήρας κ. Ζώρζου,

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στην πρώτη δύσκολη για τη ζωή τους δοκιμασία, αυτή των Πανελληνίων Εξετάσεων. Εύχομαι η ζωή σας να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες όπως η σημερινή. Εύχομαι επίσης οι επιλογές σας να σας δικαιώσουν και μέσα από το δρόμο που διαλέγετε να ακολουθήσετε, να νιώθετε πλήρεις και ευχαριστημένοι.

Συγχαρητήρια και στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους και τους έδωσαν κουράγιο να πιστέψουν στις δυνάμεις τους.

Σε αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη.


Οι φετινές επιτυχίες των μαθητών μας, όπως και κάθε χρόνο, δείχνουν το υψηλό μαθησιακό επίπεδο και την ανταπόκριση των μαθητών στη γνώση και την εκπαίδευση. Για την προσπάθεια αυτή και τη δύναμη που επιδεικνύουν κάθε χρόνο οι μαθητές μας, κάνοντας μας περήφανους, υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να συνεχίζει το νησί μας να γνωρίζει τέτοιες πρωτιές και επιτυχίες.