Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (29.8 20.00)

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.,

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και ο αθλητικός Σύλλογος Καραμολέγκος Team και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing (WFK) σας προσκαλούν το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στις 20:00 στην εκδήλωση "WFK Santorini Cup 2015" που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας.

Συγκεκριμένα πρόκειται να πραγματοποιηθούν 14 επίλεκτοι αγώνες πυγμαχίας, Kick Boxing και Muay Thai τόσο με ελληνικό, όσο και με διεθνή χαρακτήρα, καθώς θα δώσουν το παρών αθλητές από την Ουκρανία, τη Μολδαβία, τη Σερβία και την Κύπρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα διεκδικηθούν δύο τίτλοι για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας στο Kick Boxing.


Η τιμή εισόδου στην εκδήλωση είναι 10 ευρώ.  



Σύμφωνα με την πρόσκληση των διοεργανωτών,       

Με θέα το αυγουστιάτικο φεγγάρι και  τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, της Καλντέρας και των οικισμών Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οίας,  το νησί της Θήρας θα φιλοξενήσει αυτό το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 8 το βράδυ, 14 επίλεκτους αγώνες πυγμαχίας, Kick Boxing και Muay Thai. Στην διοργάνωση WKF SANTORINI CUP 2015 by Hellenic Seaways εκτός των ελληνικών "μονομαχιών", ενδιαφέρον παρουσιάζουν και αυτές με διεθνή χαρακτήρα απέναντι σε αθλητές από Ουκρανία, Μολδαβία, Σερβία και Κύπρο, ενώ στην κορύφωση της διοργάνωσης βρίσκονται οι δύο τίτλοι για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος.

Αναλυτικά τα επτά από τα δεκατέσσερα ματς στο ρινγκ είναι :                      

VITALIY MAYBORODA (Ουκρανία) VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ (Ελλάδα) : Muay Thai 
MILAN ASICS (Σερβία) VS ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΣΜΕΤΟΣ (Ελλάδα) : Kick Boxing                                         
DAN CHRISTEA (Μολδαβία) VS ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΙΝΑΝΙΔΗΣ (Ελλάδα) : Kick Boxing
MYKOLA MAYBORODA (Ουκρανία) VS ΡΕΝΟΣ ΧΗΤΑΣ (Ελλάδα) :      Muay Thai                                                
MARIO DIMITROV (Κύπρος) VS ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΣΙΜΑΤΟΣ (Ελλάδα) : Box                                   ΚΕΡΑΣΙΑ ΝΙΤΗ (Αθήνα) VS ΧΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ (Ιωάννινα) : Kick Boxing/Τίτλος  Ελλάδος -58 kg
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (Ιωάννινα) VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΚΟΣ (Αθήνα) : Kick Boxing/Τίτλος Ελλάδος  -64,5kg  

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές, προπονητές και συνοδοί τους αλλά και θεατές θα μεταφερθούν  στο νησί με την ασφάλεια και την άνεση της Hellenic Seaways. Η διοργάνωση πραγματοποιείται από  τον τοπικό αθλητικό σύλλογο “Karamolegos Team”, με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας και τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού  Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και υπό την Αιγίδα της World Kickboxing Federation (WKF).

Καλεσμένοι ειναι οι τοπικοί "άρχοντες" του νησιού,  o Δήμαρχος Θήρας, κ. Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος,  ο Πρόεδρος τουΔ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Ελευθέριος Τζούρος, η Έπαρχος κ. Θεώνη Λειβαδάρου και εκπρόσωποι των περιφερειακών και τοπικών αρχών του νησιού που «αγκάλιασαν» το νέο θεσμό «WKF Santorini Cup 2015.   


Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό στάδιο ΔΑΠΠΟΣ και η τιμή εισόδου ειναι 10 €.