Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

ΝΕΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ και ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑ

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ύστερα από πρόταση της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού & Νήσων ίδρυσε και ενέκρινε με την υπ΄αριθ. 1363/850/15 (ΦΕΚ 1033 Β/03-06-2015) απόφαση τον κανονισμό ιδρύματος με την ονομασία:
«ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ και ΝΗΣΩΝ».

 Στόχος του ιδρύματος είναι η αποτελεσματικότερη  υλοποίηση κάθε δραστηριότητας και ποιμαντικής δράσεως της Ιεράς Μητροπόλεως σε σχέση με την νεότητα (κατηχητικά, κατασκηνώσεις, νεανικές εκδηλώσεις και εορτές, επιμόρφωση, συνέδρια & ημερίδες στελεχών νεότητας, κλπ).

Η ευαισθησία του σεπτού ποιμενάρχου της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού & Νήσων κ.κ.Επιφανίου στα θέματα νεότητας και η θέση του πως το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδος μας είναι οι νέοι και τα παιδιά μας, με τις αξίες και τα ιδανικά όπου θα τα εμπνεύσουμε και όχι με την οικονομική ανάπτυξη που επιδιώκουμε μόνο, οδήγησε στην δημιουργία του νέου αυτού φορέα θέτοντας νέες βάσεις δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας στα έργα του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το ίδρυμα είναι ανοιχτό σε κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων του με κάθε τρόπο. 

Στοιχεία επικοινωνίας για το έργο του ιδρύματος και για συμμετοχή στις δράσεις του: ΤΗΛ. 6948898472 – email:  neotitathiras@yahoo.gr   -  web:  http://neotitathiras.blogspot.gr/

ΕΚ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ


ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ
ΤΗΛ. 6948898472 – email:  neotitathiras@yahoo.gr