Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ της ταινίας «Το Σκασιαρχείο - L’ Ecole Buissonniere» από την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Θήρας (22.5 20.45)

Σύμφωνα με την πρόσκληση των διοργανωτών της προβολής,

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας (Κ.Λ.Θ.), σε συνεργασία με την Παιδαγωγική ομάδα «Το Σκασιαρχείο» και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Θήρας, καλεί τους φίλους και τα μέλη της την Παρασκευή 22/05/15, στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου ΜΠΟΥΤΑΡΗ στο Μεγαλοχώρι στις 20.45,  όπου θα προβληθεί , με ελεύθερη είσοδο,  η ταινία: «Το Σκασιαρχείο - L’ Ecole Buissonniere».

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Le Chanois 1949, αποτελεί σύμφωνα με τον ΟΗΕ ένα πολιτισμικό έργο ιστορικής σημασίας αναφορικά με τα δικαιώματα του ανθρώπου. Ως προς το θεματικό περιεχόμενο, η ταινία αναφέρεται στη ζωή του Γάλλου παιδαγωγού Celestin Freinet, στην παιδαγωγική του δράση και τις καινοτόμες διδακτικές τεχνικές.

Η Κ.Λ.Θ. και η  Παιδαγωγική ομάδα «Το Σκασιαρχείο» ,ευχαριστούν  θερμά το Νεανικό Πλάνο για την δωρεάν παραχώρηση των δικαιωμάτων προβολής  της ταινίας, καθώς και το Οινοποιείο Μπουτάρη – Μεγαλοχώρι Θήρας για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας προβολών .


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΘΗΡΑΣ             

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Θήρας