Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

με επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης στο τμήμα του Tae Kwon Do

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου,

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΠΠΟΣ, το Σάββατο 20.2 οι εξετάσεις ζωνών της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.

Με την παρουσία του, τίμησε την εκδήλωση ο προπονητής της εθνικής ομάδας και μόνιμος συνεργάτης του συλλόγου κ. Νικος Παπαδέας, ο οποίος μαζί με την προπονήτρια του συλλόγου κα Μαρία Τσουκνίδου, αποτέλεσαν την εξεταστική επιτροπή.
Ο κ. Παπαδέας για άλλη μια φορά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο των αθλητών και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το σύλλογο και την προπονήτρια.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας, ενώ βραβεύτηκαν όπως κάθε χρονιά και οι αθλητές που διακρίθηκαν σε επίσημους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο:

Χαμπέου Κωνσταντίνα για το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα και το ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Χαλκίδα.
Μιχαηλίδου Μπαρακατ Αμαρρυλίς για το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα.
Φουστέρη Χριστιάννα για το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα (να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια ανηκει στον Α.Σ kyung Hee ,προπονείται όμως στον σύλλογο μας.

Ζήκας Γιώργος για το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Χαλκίδα και την επιλογή του από την ΕΤΑΝΕ (Ένωση TKD Νοτίου Ελλάδος) να μπει στην επίλεκτη ομάδα της, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο 5ο ανοιχτό Διεθνές πρωτάθλημα στην Βουλγαρία τον Απρίλιο 2015.