Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,
Διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα
Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθύνεται σε εργοδότες και
εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών στη Σαντορίνη, από 26 Μαρτίου έως 20
Απριλίου διάρκειας 10 ωρών.
Διεξαγωγή 4 τμημάτων στο γραφείο Σαντορίνης του
Επιμελητηρίου Κυκλάδων ως εξής:
Τμήμα 1 : Πέμπτη 26 Μαρτίου 16:00 - 21:00 και Παρασκευή
27 Μαρτίου 16:00 - 21:00 Διάρκεια: 10 ώρες
Τμήμα 2 : Δευτέρα 30 Μαρτίου 16:00 - 21:00 και Τρίτη
31 Μαρτίου 16:00 - 21:00 Διάρκεια: 10 ώρες
Τμήμα 3 Πέμπτη 02 Απριλίου 16:00 -21:00 και Παρασκευή
03 Απριλίου 16:00 - 21:00 Διάρκεια: 10
ώρες
Τμήμα 4 : Δευτέρα 20 Απριλίου 16:00 - 21:00 και Τρίτη
21 Απριλίου 16:00 - 21:00 Διάρκεια: 10
ώρες
Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι,
όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και
υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν /
εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των
προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος
είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο με
επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των
πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να
συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν
προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι
μπορούν να επικοινωνούν με τον κ.
Νεκτάριο Ρούσσο (τηλέφωνο 22860 25788) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή
τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=31969