Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015

διεξαγωγή σεμιναρίων Υγιεινής κι Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤ στη Σαντορίνη (26.3 - 20.4)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,

Διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών στη Σαντορίνη, από 26 Μαρτίου έως 20 Απριλίου διάρκειας 10 ωρών.

Διεξαγωγή 4 τμημάτων στο γραφείο Σαντορίνης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ως εξής:
Τμήμα 1 : Πέμπτη 26 Μαρτίου 16:00 - 21:00 και Παρασκευή 27 Μαρτίου 16:00 - 21:00 Διάρκεια: 10 ώρες
Τμήμα 2 : Δευτέρα 30 Μαρτίου 16:00 - 21:00 και Τρίτη 31 Μαρτίου 16:00 - 21:00 Διάρκεια: 10 ώρες
Τμήμα 3 Πέμπτη 02 Απριλίου 16:00 -21:00 και Παρασκευή 03 Απριλίου 16:00 - 21:00  Διάρκεια: 10 ώρες
Τμήμα 4 : Δευτέρα 20 Απριλίου 16:00 - 21:00 και Τρίτη 21 Απριλίου 16:00 - 21:00  Διάρκεια: 10 ώρες

Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.

Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον  κ. Νεκτάριο Ρούσσο (τηλέφωνο 22860 25788) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=31969