Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2015

ανακοίνωση θέσης εθελοντή σχολικού τροχονόμου για το δημοτικό σχολείο των Φηρών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας και της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Θήρας, έχοντας υπόψη τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας, προκηρύσσουν την πλήρωση θέσης Εθελοντή Σχολικού  τροχονόµου.

1.         Η πρόσληψη θα γίνει από 01/03/2015 έως την λήξη του σχολικού έτους τον Ιούνιο του 2015.
2.         Στην θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε άτομο άνω των 18 ετών ανεξάρτητα από αν εργάζεται ή όχι αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.
3.         Να είναι Έλληνας πολίτης ή να έχει την ελληνική ιθαγένεια σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 3528/2007
4.         Να είναι δημότης και μόνιμος κάτοικος της Δημοτικής Ενότητας Φηρών στην περιφέρεια της οποίας εδρεύει η Σχολική Μονάδα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί υποψήφιος/α θα επιλεγεί υποψήφιος/α που είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Θήρας.
5.         Να είναι γονέας μαθητή ή μαθήτριας που φοιτά στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί, θα επιλεγεί υποψήφιος που δεν πληροί το συγκεκριμένο κριτήριο.
6.         Οι ώρες απασχόλησης είναι: Από τις 07:45 π.μ. μέχρι τις 08:20 π.μ. και από 13:45 μ.μ μέχρι τις 14:20 μ.μ.  Οι ώρες αυτές που αφορούν την προσέλευση και τη αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.
7.         Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 € ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του.
8.         Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα «STOP» και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου . Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.
9.         Ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.
10.       Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στη γραμματεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας ή στη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Φηρών  έως 4 Μαρτίου  και ώρα 14:00 μμ  προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.