Δευτέρα, Οκτωβρίου 13, 2014

ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα κείμενα για ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα στούντιο ηχογραφήσεων του κόσμου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας lifo, σε κείμενο του Κώστα Χαραμή,

Ένα από τα καλύτερα στούντιο ηχογραφήσεων του κόσμου στη Σαντορίνη. Πώς ο Κώστας Καλημέρης κατάφερε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο πρότζεκτ και να προσελκύσει τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής.

 Την περασμένη εβδομάδα ο Κώστας Kαλημέρης θα πρέπει να ήταν ο Έλληνας με τα περισσότερα friend request και μηνύματα στο Facebook. Ακόμη και ο ίδιος δεν περίμενε πως το ντελίριο για τον Justin Bieber θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις. Αν άλλωστε το υποψιαζόταν και το επεδίωκε θα είχε φροντίσει με τον τρόπο του να "διαφημίσει" την άφιξή του στη Σαντορίνη και τo Black Rock Studios.

O επαγγελματισμός και η λογική ενός ανθρώπου που θέλει κυρίως να γίνεται, και όχι τόσο να φαίνεται η δουλειά, προστάζει άλλη προσέγγιση: "Θα ήμουν τρελός να το κάνω. Ο Bieber δεν είναι ο πρώτος και ελπίζω δεν θα είναι ο τελευταίος καλλιτέχνης παγκόσμιου βεληνεκούς που θα επισκεφθεί το Black Rock Studios.

Aν εγώ επιδιώξω να το εκμεταλλευτώ και να προκαλέσω ντόρο προτού γίνει η δουλειά του, είναι σίγουρο πως θα δυσαρεστηθεί. Φαντάσου να είχε διαρρεύσει και να τον περίμεναν φωτογράφοι και θαυμαστές τη στιγμή που το ζητούμενο μας εδώ είναι άλλο..."  

Ο Κώστας είναι μέλος της μουσικής οικογένειας από 18 ετών και όσοι έχουν σχέση με το χώρο γνωρίζουν καλά το όνομά του και τις δουλειές που έχει υπογράψει. Το Βlack Rock Studios ήταν ένα όνειρο 25 ετών που πραγματώθηκε το 2009 και από τότε διαγράφει ανοδική πορεία. Το καινοτόμο αυτό πρότζεκτ είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένο, αλλά κανείς δεν είχε ποτέ φανταστεί πως ένα ελληνικό νησί θα μπορούσε να γίνει επαγγελματικός προορισμός για τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. 

Η ιδέα ενός στούντιο το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει καλλιτέχνες παρέχοντας τους έναν υπερσύγχρονο χώρο για ηχογραφήσεις, ιδιωτικότητα, αλλά και και πολυτελέστατες ξενοδοχειακές υποδομές διαμονής βρήκε την ιδανική τοποθεσία στη Σαντορίνη και αναπτύχθηκε με ρυθμό πιο γρήγορο από τον αναμενόμενο.

Το πλήρες κείμενο μπορείτε να το δείτε εδώ : http://www.lifo.gr/team/gnomes/52056