Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2014

ΟΙ ΛUNATICS – PINK FLOYD TRIBUTE BAND ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ (11.8 21.30)

Οι Λunatics, μια Tribute Pink Floyd μπάντα, σε μια ξεχωριστή συναυλία με έργα των Pink Floyd την Δευτέρα 11 Αυγούστου, στις 21.30 κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης.

Η μπάντα τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια παρουσιάζει έργα των Pink Floyd, όσο πιο πιστά στις πρωτότυπες εκτελέσεις του αγαπημένου βρετανικού συγκροτήματος. Η ιδέα ξεκίνησε στις αρχές του 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη και ολοκληρώθηκε ένα χρόνο αργότερα παρέα με άλλους δώδεκα  μουσικούς και συνεργάτες. Από το 2011 οι Λunatics έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και το 2012 -2013 παρουσίασαν ολόκληρο  «The Dark Side Of The Moon» για τα 40 χρόνια από την δημιουργία του.

Στην Σαντορίνη, το βράδυ της 11ης  Αυγούστου, οι επισκέπτες του SAF θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλογές και ένα μεγάλο μέρος από τα έργα «The Dark Side Of The Moon– Wish You Were here – The Wall» με 6 μουσικούς επί σκηνής, οι οποίοι θα τους ταξιδέψουν με την υπέροχη μουσική των Pink Floyd, σε μια μαγική οπτικοακουστική βραδιά .

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 10.00€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ: 8.00€

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ- ΒΛΥΧΑΔΑ, ΦΑΜΠΡΙΚΑ –ΦΗΡΑ, viva.gr