Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2014

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοινότητα Θήρας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Ενημερώνουμε τους δημότες και τους επισκέπτες του νησιού, ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δημοτική Κοινότητα Θήρας θα ισχύσουν από 21 Ιουνίου 2014 έως 15 Σεπτεμβρίου 2014, σύμφωνα με την από 05-06-2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν:
1. Μονοδρόμηση του περιφερειακού δρόμου Κοντοχωρίου και της περιοχής                  ρεμμάτων με κατεύθυνση προς βορρά (προς Οία). Η μονοδρόμηση ξεκινά από την οδό Δανέζη (super market Δακουτρός) μέχρι την διασταύρωση της οδού Ημεροβιγλίου-Πάνω Βουρβούλου.
2. Μονοδρόμηση του δρόμου Φηροστεφανίου με κατεύθυνση προς το κέντρο των Φηρών, από την διασταύρωση του Νηπιαγωγείου Φηρών ως την οδό Δανέζη (γωνία PELEKAN TRAVEL).
3.Πεζοδρόμηση της οδού από το Αρχαιολογικό Μουσείο έως και την οδό Δανέζη (γωνία PELEKAN TRAVEL).
4.Πεζοδρόμηση της οδού Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού από το  Αρχαιολογικό Μουσείο έως την Μητρόπολη (ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ).

Η κίνηση των οχημάτων τροφοδοσίας στο πεζόδρομο θα γίνεται μόνο τις ώρες που καθορίζονται από την 249/2011 Κανονιστική  Απόφαση  Δήμου Θήρας κατόπιν ειδικής άδειας, ήτοι από την  6η πρωινή ως και την 11η πρωινή.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε στην συνεργασία όλων για την επιτυχημένη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.