Δευτέρα, Ιουνίου 09, 2014

«η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από τον Σύλλογο εκπαιδευτικών Θήρας (8, 9 και 10.6 , 20.30 οινοποιείο Μπουτάρη)

Σύμφωνα με την πρόσκληση,

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Θήρας στην προσπάθειά του να συμβάλλει στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, δημιούργησε μια θεατρική ομάδα αποτελούμενη από ερασιτέχνες ηθοποιούς, το πλήθος των οποίων είναι εκπαιδευτικοί σχολικών μονάδων της Σαντορίνης.

Η θεατρική ομάδα θα ανεβάσει το διαχρονικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Η Αυλή των Θαυμάτων». Την εποχή που η δομή της κοινωνίας στην Αθήνα του 60’ και του 70’ αλλάζει μια μικρή αυλή πρόκειται να γκρεμιστεί και να πάρει τη θέση της μια πολυκατοικία. Μια σειρά από ιστορίες αγάπης και δράματος αναπτύσσονται μπροστά στα μάτια του θεατή, την ώρα που πολλές κοινωνικές καταστάσεις συνδέουν το παρελθόν με το παρόν.

Μετά από συνεχόμενη πολύμηνη προσπάθεια, οι παραστάσεις θα ανέβουν την Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη 8, 9 και 10 Ιουνίου 2014, στον πολυχώρο του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι.

Η χαμηλού κόστους «Low budget» παραστάσεις θα γίνουν με οικονομική ενίσχυση των ατόμων που την απαρτίζουν καθώς και με σημαντικές προσφορές επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Με χαρά λοιπόν σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις. Είσοδος ελεύθερη».

Οι παραστάσεις θα δοθούν στον πολυχώρο του Οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι την Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:00΄ καθώς και Δευτέρα και Τρίτη,  9 και 10 Ιουνίου 2014 στις 20:00΄. Είσοδος ελεύθερη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΗΡΑΣ                                          
Τηλ. 22860 81112 spethiras@gmail.com   www.spethiras.blogspot.com