Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

στην θέση του στο διαδίκτυο βρίσκεται πλέον το διεθνές site www.discovergreece.com

Ολοκληρώθηκε και .. βρίσκεται πλέον στην θέση του στο διαδίκτυο το διεθνές site www.discovergreece.com  που σχεδίασε και ανέπτυξε η Marketing Greece για την προώθηση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος.

Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια που ολοκληρώθηκε και δίνει την δυνατότητα στο παγκόσμιο κοινό να ζήσει την πιο ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία στο σχεδιασμό και την αγορά του ταξιδιού προς τους ελληνικούς προορισμούς.

Το www.discovergreece.com είναι μια από τις πιο όμορφες, πλούσιες σε υλικό και σύγχρονες στο στήσιμό της σελίδες που έχουν δημιουργηθεί για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με στόχο να γίνει γνωστή, να αγαπηθεί και να χρησιμοποιηθεί από το εγχώριο και διεθνές κοινό και τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το www.discovergreece.com είναι μια αμφίδρομης δράσης σελίδα που παρέχει πληροφορίες και ιδέες για ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ενώ .. ζητά με ενδιαφέρον να μάθει και να παρουσιάσει τις εμπειρίες όσων επισκέφθηκαν την Ελλάδα και θέλουν να τις μοιραστούν με το διεθνές κοινό!
Η σελίδα δημιουργήθηκε και λειτουργεί με την υποστήριξη της Aegean Airlines, της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.