Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

η εκτεταμένη δημιουργία νέων αμπελώνων στο Καμάρι συνεχίζεται…

Με δεδομένα τα πολύ καλά αποτελέσματα που είχε πρίν από δύο χρόνια η προσπάθεια φύτευσης μεγάλων εκτάσεων στην περιοχή του Καμαριού –και συγκεκριμένα εκατέρωθεν του δρόμου που οδηγεί στην περιοχή, λίγο πρίν την είσοδο στον οικισμό- με νέα αμπέλια με σκοπό την δημιουργία νέων σύγχρονων οργανωμένων αμπελώνων, η ίδια προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος, αυτές τις ιδανικές από πλευράς καιρού μέρες, με την φύτευση περισσοτέρων από 5.000 νέων «ριζών» σε μια περιοχή εκατοντάδων στρεμμάτων.

Η προσπάθεια είναι το αποτέλεσμα την δουλειάς της ομάδας και των ιδιοκτητών οινοποιείου της περιοχής οι οποίοι συνεχίζουν και υλοποιούν το όραμα που υπήρχε για την περιοχή και από τις προηγούμενες γενιές.

Η νωρίτερη, πρίν από δύο χρόνια, προσπάθεια έδωσε άριστα αποτελέσματα, με τα νέα μικρά αμπέλια να βρίσκονται στην διαδικασία να παράγουν τους πρώτους τους καρπούς, γεγονός που ενθάρρυνε τους εμπνευστές της όλης προσπάθειας να συνεχίσουν και φέτος να πραγματοποιούν το όραμά τους.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για την εκτεταμένη φύτευση με νέα αμπέλια στο καμάρι θα αναφερθούν τις επόμενες ημέρες.