Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013

επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ στον Μονόλιθο – ανακοίνωση του συνδυασμού ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΗΡΑΣΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ

Επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ στον Μονόλιθο πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 , ο επικεφαλής της  μείζονος Αντιπολίτευσης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΗΡΑΣΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ κύριος Αντώνης Σιγάλας. 

Στην συνάντηση πήραν μέρος  εκ μέρους της  Διεύθυνσης παραγωγής Νησιών : ο κ. Δημ.Αναγνώστου Διευθυντής , ο κ. Πιάκης Λεωνίδας Βοηθός διευθυντή, ο κ.  Τομεάρχης Παν.Κατσικέας, ο Διευθυντής του ΑΣΠ ΘΗΡΑΣ κ. Αστέρης Σαρδέλης  και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΑΣΠ ΘΗΡΑΣ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Νομικός.

Ο κύριος Σιγάλας είχε την δυνατότητα , κατά την διάρκεια της επίσκεψης, να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η  φωτιά στο εργοστάσιο καθώς και για τον  προγραμματισμό της ΔΕΗ προκειμένου να μην  επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο περιστατικό. Ο κ. Σιγάλας  συνομίλησε και με τους εργαζόμενους  της ΔΕΗ, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι εργάζονται ακατάπαυστα εδώ και τόσες μέρες προκειμένου να επαναφέρουν το εργοστάσιο στην πρότερη του κατάσταση δεν έχουν πληρωθεί τις υπερωρίες τους.
Επίσης  τόνισε στους υπευθύνους της ΔΕΗ  ότι η ζημιά εξ αιτίας των διακοπών  που υπέστη το νησί και οι επιχειρηματίες είναι ανυπολόγιστη.

Σημείωσε ακόμα ότι με λύπη του διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ούτε σωστός αλλά ούτε δίκαιος προγραμματισμός  στις περιοδικές ηλεκτροδοτήσεις των περιοχών του νησιού κατά την διάρκεια των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος .

Τέλος ο κ. Σιγάλας τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και συνεργάτες του παρακολουθούν το θέμα στενά και ζήτησε να ενημερώνεται για κάθε νεώτερη εξέλιξη που θα υπάρξει στο μέλλον .