Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2013

κρητικές και νησιώτικες μουσικές στην Θηρασιά από τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης (5.9)

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Θηρασιά με το χορευτικό σχήμα του Συλλόγου και τον λυράρη Μανώλη Βουρβαχάκη, διοργανώνει για το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεβρίου στην Θηρασιά ο Σύλλογος των Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι».

Ο Σύλλογος ενημερώνει όσους επιθυμούν να μεταβούν στην Θηρασιά για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν, εντελώς δωρεάν, στο κρητικό και νησιώτικο γλέντι, ότι στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο με λάντζα από το Αμμούδι στην Ρίβα με επιστροφή από το λιμάνι της Ρίβας στο Αμμούδι, στις 00.30

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου και με την βοήθεια του κ. Συρίγου Αντώνη που αφιλοκερδώς θα πραγματοποιήσει την μετακίνηση.

Η επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεβρίου και είναι η καθιερωμένη πλέον και ιδιαίτερα δημοφιλής  «Γιορτή Ρακής».

Η φετινή γιορτή περιλαμβάνει το καθιερωμένο πλέον αυθεντικό κρητικό γλέντι, που περιλαμβάνει καλά και .. πολλά κρητικά πιάτα και μεζέδες καθώς και ρακή (καλή και πολύ!) με φετινούς προσκεκλημένους μουσικούς τον Μανώλη Βουρβαχάκη και τον Μιχάλη Καβαλλάρη.